El passat dilluns es va celebrar la gala dels XI Premis a les Bones Pràctiques en la Gestió de Persones i, aquesta vegada, no van ser dues sinó tres les empreses reconegudes: Basetis, Grup La Plana i Grup Argenta.

 

En la categoria d’empresa de menys de 50 empleats, tenint en compte la gent de l’oficina de Castelló, el Jurat ens va premiar i vam pujar a recollir el guardó Rocío Paniagua, Andrea Gómez i David Piñana. A més, a l’acta, per part de Basetis, també va acudir Efren Segarra, Pablo Salas i Sergio Tomás.

 

Per què ens van premiar?

El Jurat va estimar reconèixer a Basetis per ser una empresa que posa a les persones en el centre, amb un model basat en l’autogestió que fomenta la corresponsabilitat, sense jerarquies verticals, amb una política salarial on el salari més alt no pot superar més de 7,5 vegades el més baix i amb moltes més particularitats com l’impuls del teletreball, la conciliació o la incorporació de persones amb exclusió social.

 

I en la categoria d’empresa de més de 50 empleats…

Es va reconéixer al Grup La Plana per a l’enorme quantitat de projectes i iniciatives que posen en el centre a les persones aplicant la importància que know-how no pot desvincularse del know who. I el who s’ha de compondre de bona gent.

 

També es va reconéixer al Grup Argenta per les seues polítiques d’igualtat que naixen d’una ferma conscienciació de l’equip de dones que componen el departament de persones, les iniciatives en comunicació efectiva i bidireccional (atenció a bidireccional), els seus programes de desenvolupament competencial, l’entusiasme per la participació i el salari emocional.

 

Per finalitzar la jornada es va realitzar la conferència de Xavier Marcet, Les persones són l’estratègia. El repte de gestionar persones en l’era de la IA. Xavier va impartir una classe magistral en la qual va ser impossible perdre l’atenció en les seues paraules. També va ser difícil no concloure que hem de reprendre l’atenció pressupostària en la filosofia perquè el pensament crític, propi de les persones, és el que realment marca la diferència entre una empresa i una altra.

 

Deixem unes fotografies de la jornada realitzades per UveDobleStudio:

Foto de capçalera de UveDobleStudio
autogestió,Basetis,Bones Pràctiques,Castelló,Premi,