L’any 2022, l’equip de disseny i comunicació, vam crear una memòria de Basetis interactiva fent que l’experiència de visualitzar dades i taules sobre l’any 2021 fos més agradable. La pots consultar:

Aquí

 

Reconeixements

La memòria resultant ha estat guardonada amb dos premis.

 

awwwards

El primer, l’any 2022, ens el van donar awwwards que es defineixen com un punt de trobada on professionals del disseny digital d’arreu del món troben inspiració, imparteixen coneixement i experiència, es connecten i comparteixen crítiques constructives i respectuoses. “Sempre qüestionant”, “sempre evolucionant”.

 

I el reconeixement va ser una “Honorable Mention” on en aquesta taula pots veure totes les valoracions.

 

Mira la menció completa aquí

 

 

My Codeless Website

El segon, l’any 2024, ens el va donar l’entitat My Codeless Website que es defineixen com una web inspiradora per a dissenyadors web, on es creen un rànquing i es donen uns premis a les webs que, sota els seus criteris, tenen més impacte en diferents aspectes.

 

La nostra memòria està en el número 6 del rànquing “Millors Llocs Web Animats del 2024” i destaquen els següents aspectes:

El lloc web de Memòria Basetis 2021 té un disseny molt futurista. La disposició donada i les il·lustracions interessants segur que et captivaran de dalt a baix. Aquest lloc web és imprescindible per a aquells que aprecien els conceptes moderns que transmeten una narrativa de manera efectiva! Fes clic a l’enllaç per descobrir quelcom realment extraordinari.

Què pots aprendre d’aquest gran disseny web:

  • Molts espais en blanc
  • Una gran disposició web
  • Un disseny estèticament agradable

 

Aquí tens una captura de la web

Memòria,Memòria 2021,memòria Basetis,Open,Premis,Reconeixements,