Back to top
22
Feb

El passat mes de desembre arrancava la primera jornada "LoveLace: Connecting Women", un esdeveniment organitzat des de Join, Communication i Igualtat destinada a la incorporació de dones a la companyia. L'acte va ser tot un èxit, i per això el pròxim 16 de març tindrem la segona edició! 

26
Jan

Coneixeu Goita què fan ara? No? Doncs entra que us explico l'experience que hem realitzat a Basetis que està sent un èxit!

27
Dec

No te pierdas las actualizaciones de seguridad para Thunderbird, Firefox ESR y Firefox, y protégete de las vulnerabilidades asociadas. 

07
Dec

Los pasados días 29 y 30 de octubre se desarrolló en las Cotxeres de Sants la quinta edición del IndieDevDay, el evento sobre videojuegos Indie que se celebra en Barcelona, y que poco a poco se está consolidando como uno de los eventos más interesantes para estar al día de lo que se mueve en esta escena.

02
Dec

Ets matemàtica, enginyera, informàtica, física o de qualsevol altre perfil tecnològic? Coneixes alguna dona del sector TIC? T'INTERESSA! 

25
Nov

¿Qué incluye la violencia de género? ¿Las palabras pueden ser también un arma? Os invitamos a seguir leyendo este artículo para saber más al respecto.

25
Nov

Què inclou la violència de gènere? Les paraules també son una arma? Us convidem a seguir llegint aquest article per saber-ne més al respecte.

24
Nov

El passat dijous 10 de novembre, des de l'Observatori Dona i Empresa Economia (ODEE), ens van convidar a participar en una taula rodona per tal de compartir les nostres bones pràctiques en igualtat. L'experiència va ser molt interesssant i avui us ho comparteixo.

15
Nov

Dones en Xarxa organitza, des del 2015, les Jornades de Dones Liderant les TIC, que aquest any arriba a la seva setena edició. L'acte és aquest divendres 18 de novembre. Us en faig cinc cèntims, per si us animeu a anar-hi!

09
Nov

Vols saber a quines entitats hem repartit els 3000 € dels diners recaptats amb el Bonusetis solidari del Q3 de Basetis?

06
Nov

Avui, 6 de novembre del 2022, Basetis compleix 13 anys! Compartim aquestes línies per commemorar-ho amb tothom, en especial qui ha contribuït a fer aquesta xifra possible. Per molts i molts anys, Basetis!

 

04
Nov

No pases por alto la siguiente vulnerabilidad que afecta a Chrome. Cristian Cisneros te cuenta como protegerte en el siguiente artículo.

02
Nov

Vols saber a quines entitats hem repartit els 3000 € dels diners recaptats amb el Bonusetis solidari del Q2 de Basetis?

28
Oct

Repite localización, Cotxeres de Sants, dando un salto de cantidad y calidad este año, ya que han conseguido el patrocinio principal de Devolver Digital, el publisher con más solera en la actualidad.

14
Oct

¿Te has tenido que enfrentar a entidades jerárquicas? ¿Has tenido dificultades o problemas para realizar consultas en árbol? En este artículo te explico varias maneras para afrontar el problema con ejemplos en Java.

Pages