Back to top
16
Jun

El dia -i el mes- de l'Orgull no només celebrem: també reivindiquem. No només que love is love, sinó el nostre dret a una existència digna. Coneixes les identitats LGTB+ i quines violències les travessen? Clica i vine que et foti la xapa divulgativa per una bona causa.

03
Jun

No pases por alto la siguiente vulnerabilidad que afecta a Chrome. Cristian Cisneros te cuenta como protegerte en el siguiente artículo.

20
May

EoE

Posted by Laura Illa

Hace un año que acudí a urgencias por tercera vez debido a una disfagia (problemas para tragar) y después de muchas pruebas me diagnosticaron esofagitis eosinofílica (EoE). Entra para saber más.

20
May

Diuen que val més tard que mai i és que ja fa un parell de mesos que es va aconseguir dur a terme una nova edició de Cursa Bassiero i per la part que li pertoca, gràcies, Basetis! 

20
May

Las mujeres no somos un grupo homogéneo. El feminismo con un enfoque interseccional nos ayuda visibilizar las diferentes experiencias de las mujeres a través de su posición en el mundo.

12
May

Cafès a la Pedrera neix amb una intenció per visibilitzar les dones que ocupen càrrecs importants al sector TIC de la mà d'Igualtat. Una iniciativa que busca donar veu als referents femenins de lideratge perquè ens inspiren a créixer. 

12
May

Les associacions SomosCoders i La Compiladora s’han unit per realitzar un hackaton on potenciar el protagonisme de les dones en el món de la programació. Vols saber més o participar-hi?

06
May

Han aparecido un par de vulnerabilidades que, usadas consecutivamente, se puede llegar a obtener privilegios de ‘root’.

29
Apr

Quasi coincidint amb el primer aniversari del llançament de Narita Boy, videojoc d'Studio Koba en el qual ha participat Basetis, el Palau Robert de Barcelona ha obert l'exposició Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya fins al 4 de setembre. La coincidència és doble ja que la mostra exposa aquest joc. A què espereu per visitar-la i jugar-hi?

22
Apr

El post en obert sobre la Game Jam de Basetis!

21
Apr

Arriba Sant Jordi, una data molt marcada en el nostre calendari, i aquest pot ser un bon moment per a recopilar algunes propostes de lectures feministes!

14
Apr

Desde el equipo de ciberseguridad te contamos como hacer frente a una nueva vulnerabilidad que afecta a Java.

01
Apr

Per Carnestoltes vam celebrar el dijous gras amb un bon esmorzar solidari, que en aquest cas, tot el que es va recaptar es va donar a la Fundació Amics de la Gent Gran.

30
Mar

Celebramos el aniversario de Narita Boy recopilando las cosas que hemos conseguido tras su primer año desde el lanzamiento.

28
Mar

El último proyecto del equipo de Interactive Media de Basetis para el CCCB viene cargado de máscaras de todo tipo en forma de filtro para Instagram, ¡y tú también puedes usarlo!

Pages