Back to top
21
Sep

Ha aparecido una nueva vulnerabilidad en la biblioteca de WebP. Cristian Cisneros te cuenta como ponerle freno en este artículo.

19
Sep

Us presentem un nou patrocini que hem començat aquest mes de juliol amb l'associació Young IT Girls gràcies a les donacions dels lots de Nadal.

30
Aug

Yumemi & Colorcrew, two companies that share many similarities with Basetis. It was incredible to discuss various aspects of our organizations with their leaders, and also quite rewarding to realize that other companies are on the same wavelength as Basetis.

20
Jul

Fa una setmana van allotjar a les oficines de Basetis l'esdeveniment organitzat per Instituto Más Mujeres de la mà de la gran Laia Arcones. Us faig cinc cèntims de com va anar tot!

20
Jul

Un equip d'infra es va presentar a l'AWS Game Day i es van endur la victòria de la jornada. Entra i coneix la història!

30
Jun

Aquest any com a basetis hem pogut ajudar al Club Patinatge Artístic de les Franqueses del Vallès a poder anar a competir a la copa del món de quartets a San Juan, Argentina. Si, fins allà, molt lluny de tot.

16
Jun

A Mobile ens fa molta il·lusió anunciar-vos que l’app AMB Mobilitat ha estat premiada en la categoria d’intermodalitat per la Unió Internacional del Transport Públic!

12
May

El passat cap de setmana del 6 i 7 de maig es va celebrar la tradicional caminada santsenca de més de seixanta quilòmetres, i els més ràpids van culminar el cim de Montserrat en unes 8 hores.

21
Apr

Cristian Cisneros te lanza el Boletín de abril de Microsoft con actualizaciones de seguridad de sus productos.

03
Apr

Basetis és patrocinadora de la caminada Sants-Montserrat! Entra per saber-ne els detalls!

29
Mar

Microsoft lanza parches de sus SOs para 80 vulnerabilidades. Cristian Cisneros te cuenta como protegerte en el siguiente artículo.

22
Feb

El passat mes de desembre arrancava la primera jornada "LoveLace: Connecting Women", un esdeveniment organitzat des de Join, Communication i Igualtat destinada a la incorporació de dones a la companyia. L'acte va ser tot un èxit, i per això el pròxim 16 de març tindrem la segona edició! 

26
Jan

Coneixeu Goita què fan ara? No? Doncs entra que us explico l'experience que hem realitzat a Basetis que està sent un èxit!

27
Dec

No te pierdas las actualizaciones de seguridad para Thunderbird, Firefox ESR y Firefox, y protégete de las vulnerabilidades asociadas. 

07
Dec

Los pasados días 29 y 30 de octubre se desarrolló en las Cotxeres de Sants la quinta edición del IndieDevDay, el evento sobre videojuegos Indie que se celebra en Barcelona, y que poco a poco se está consolidando como uno de los eventos más interesantes para estar al día de lo que se mueve en esta escena.

Pages