Back to top

Basetis s'associa amb el CTecno

Posted by Marta Clua on 25-01-2019

El passat dilluns 21 de gener vam assistir a l'acte per a formalitzar la signatura amb el Cercle Tecnològic de Catalunya  (el CTecno), com a socis d'aquesta entitat. Us faig cinc  cèntims de qui és aquesta entitat i per què creiem que hi encaixem perfectament.
 

L'entitat

El CTecno és una fundació privada sense ànim de lucre, oberta amb a les persones, empreses i professionals de les TIC per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques. 

El CTecno organitza jornades i sessions amb formats molt diversos. Per posar-vos alguns exemples, organitza les Jornades d'Innovació TIC que es fan per tot el territori català, les Jornades CTecno (d'àmbit temàtic i de gran impacte i que enguany se celebren el 31 de gener) o els Esmorzars-Networking com al que vam assistir la setmana passada i de la que hem publicat aquest post

També organitza esdeveniments amb un format més exclusiu per a les entitats sòcies com són els Coffee & CIO, actes que pretenen posar en contacte representants de les empreses del CTecno amb CIOs d’organitzacions i companyies finals usuàries de serveis TIC. 

Cal destacar que el CTecno és el responsabel d'elaborar, des de fa més de 10 anys, el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya, considerat com un document de referència imprescindible en diferents àmbits del sector TIC català i en el que Basetis ha col·laborat en diverses edicions.
 

Compromís social

A més de tota aquesta activitat, el CTecno impulsa un projecte d'acció social sota el nom "esTICenllaçat  tecnologia per la transformació social", que té com a objectiu principal millorar l’accés i la capacitació en TIC de les entitats de l’Economia Social i Solidària (ESS). De fet, Basetis ja col·labora amb l'esTICellaçat amb la creació i el manteniment gratuïts de l'app d'Sport2live, una entitat que presta ajuda a persones amb problemes d'addiccions i salut mental a través de l'esport. L'aplicació permet als monitors de l'entitat gestionar l'assistència que donen a aquestes persones.
 

Què suposa aquesta relació per a Basetis?

A banda de la notorietat i la visibilitat de la nostra marca en el sector, ser socis del CTecno ens permetrà tenir accés a tots els actes i esdeveniments que preparen durant l'any, així com establir noves relacions amb la resta de socis de l'entitat i ens donarà l'oportunitat d'arribar a noves empreses i conèixer de primera mà les seves principals preocupacions. Però a més, ens permetrà fer arribar les nostres inquietuds sobre el sector TIC i fer propostes que el CTecno, com ja es ha comentat, segur que rebrà amb molt d'interés!
 

Estem convençuts que serà el principi d'una bonica i profitosa relació!

 

Articles relacionats

Foto de capçalera: Basetis
+1
13


0 Comments

No comments yet, but you can add yours!