Back to top

La Rural Trail patrocinada per Basetis!

Posted by Marc Codina on 25-07-2019

Actualització! 
La Rural Trail no es va poder celebrar el passat 21 de setembre, finalment es realitzarà el dia 6 d'octubre!

El pròxim 21 de setembre 6 d'octubre se celebrarà la 4a edició de la Rural Trail, una cursa de muntanya que organitzo juntament amb una colla d'amics i que ha anat creixent any rere any per la bona propaganda que ens han fet totes les persones que hi han participat. 

És precisament per això, per aquesta bona acollida i l'increment del nombre d'inscripcions continuat, que fa menys d'un any vam decidir constituir-nos com a entitat sota el curiós nom de La Mare del Tano.

Aquesta associació sense ànim de lucre ens ha de permetre canalitzar les nostres motivacions i organitzar altres esdeveniments esportius. De fet, ja en tenim al cap una de cara el 2021, però està massa verd per a desvetllar coses. 

El patrocini de Basetis

Com moltes sabreu però, un dels principals problemes amb què es topen sovint aquest tipus d'iniciatives és el finançament. És per això que vam decidir crear un programa de patrocinis a través del qual, cosa que estic content d'anunciar, Basetis hi ha col·laborat amb una aportació de 400 €, un dels 4 espònsors top de la cursa!

Aquesta quantitat implica l'aparició del logo de l'empresa en diferents espais físics i digitals, aparició a Facebook i Instagram, i en un lloc destacat a la primera samarreta tècnica que s'ha creat especialment per a la cursa. 
 

 

Així doncs, transmeto també l'agraïment de la resta de membres de La Mare del Tano a Basetis per haver col·laborat amb la Rural Trail!

 

Info de la cursa

La Rural Trail és una cursa de muntanya que celebrem a finals d'estiu a Bigues i Riells, concretament pels entorns de Riells del Fai. Enguany serà el 21 de setembre a la tarda. La nostra filosofia es manté intacta des de la primera edició i es resumeix en una cursa: 

 • Sense cronometratge
 • Sense premis
 • Sense classificació
  (defugim de l'esperit competitiu, cadascuna de les persones es marca el seu propi repte)
   
 • Que respecta la natura
 • Que fomenta la salut
 • Que aposta per la diversió
  (donem prioritat a les persones que vénen a gaudir de córrer en entorns naturals i els premiem amb avituallaments que no trobareu enlloc més) 

 

Les novetats d'aquest any

 • 2 recorreguts. Vista la bona acollida i la diversitat de participants que tenim, hem decidit que enguany farem dos recorreguts. Un de 10 km amb +650 de desnivell, i un més durillo de 18 km amb +1000 de desnivell. Cadascú que es marqui el seu propi repte, nosaltres només intentarem que totes i tots s'ho passin bé. 
   
 • Cinta compostable. Hem trobat una cinta que té un temps de descomposició molt curt. Després de cada cursa enretirem totes les cintes i marques que posem, però per si de cas se'ns en passa alguna, és una mesura que considerem important i que representa la responsabilitat que intentem dur a terme. 

 

Com m'inscric?

Si esteu decidides i decidits a particpar, podeu entrar a la pàgina web i omplir el formulari d'inscripció. El preu és per inscripció és de 5 €! 

   

  Persones voluntàries

  Per acabar, només em falta animar-vos a venir! Ja sigui a córrer, a passar la tarda, o si ho voleu, com a voluntaris o voluntàries. Organitzar una cursa per més de 300 persones (la previsió d'enguany) requereix força persones que donin un cop de mà en punts de control o d'avituallament, per això tota ajuda és benvinguda. Em podeu escriure un correu directament a mi si voleu venir a col·laborar o participar. 

   

  Per últim, només tornar a agrair la col·laboració, animar-vos a participar i us deixo amb les fotografies de dues persones de Basetis que van venir l'any passat, l'Alejandra i l'Iker.
   

  Moltes gràcies!!

  Fotografies i imatges cedides per la Rural Trail
  +1
  12


  4 Comments

  Add new comment