Back to top

BaseTIS, amb la Magic Line SJD 2019

Publicado por Albert Mialet el 26-10-2018

BaseTIS i la Magic Line 

Fa  tres anys que a BaseTIS participem en el repte solidari de la Magic Line de Sant Joan de Déu i aquest 2019 volem fer-ho per quarta vegada. Portem tres esmorzars solidaris, dues caminades de quinze quilòmetres, una venda maratoniana de Hama-Beads, i un sorteig solidari d'un viatge... Com ho superarem aquest any?
 

Per començar... amb una App!

Estem molt orgullosos de dir que estem desenvolupant la versió iOS de l'aplicació de la Magic Line SJD! La Bibiana de l'equip de disseny ha repensat l'aplicació i li ha donat una nova cara que ens encanta, i la Jessica i l'Isaac estan fent una feina excel·lent desenvolupant l'App. A més, estem ajudant a l'equip d'Android de la UPC que paral·lelament també l'estan desenvolupant en aquest llenguatge i que també ho estan fent genial. Per altra banda, cal destacar que enguany la Magic Line es fa a tres ciutats: Barcelona, Mallorca i València.

Com hem arribat fins aquí?

Perquè tingueu una mica de context us explico una petita història:

Quan vam arribar a la meta de la caminada de l'any passat a la Plaça de la Catedral de Barcelona, l'Ana Manzanera va mirar a l'escenari, va senyalar una lona enorme amb els patrocinadors i col·laboradors de la Magic Line, i va dir "Jolin Albert, como molaría que BaseTIS estuviera allí". Nosaltres ja teníem la mosca rere l'orella perquè l'aplicació de la Magic Line no tenia versió iOS i no l'havíem pogut fer servir. Aleshores vam pensar que podia ser una bona oportunitat per col·laborar amb Sant Joan de Déu.

Dit i fet, l'endemà vaig enviar un correu explicant el que volíem fer a SJD i ens van respondre molt ràpidament. Vam quedar amb ells, els hi vam explicar qui érem i de seguida ens vam posar d'acord en que faríem l'aplicació iOS, un nou disseny, i que ajudaríem als nois de la UPC. Més tard, l'Aina Serra, de Comunicació de SJD va agafar les regnes del projecte per acabar de polir detalls i funcionalitats... i aquí ens trobem, treballant per tenir les Apps llestes abans de Nadal.
 

Esmorzar i Caminada Solidaris

Però no farem només això! Obviament, repetirem l'Esmorzar Solidari, farem un equip per la Caminada Solidària (24 de febrer, Save the Date!), i pensarem més formes de moure a la gent a participar. 

El dia 25 d'octubre es va obrir la inscripció... i nosaltres ja ens hi hem apuntat!

I tu què, t'animes ;) ? A més pots col·laborar també fent una aportació! 
 

Fer una aportació :)

A qui ajudarem?

La implicació amb la Magic Line es tradueix en un gran cop de mà perquè les persones que més ho necessiten rebin ajuts socials, pisos d'inclusió i teràpies complementàries, i per donar una empenta a projectes de cooperació internacional i recerca.

En aquest document, per exemple, es detalla a quines entitats i projectes es van destinar els fons recollits en l'edició de l'any passat. A BaseTIS vam aconseguir captar 1155 euros gràcies a l'aportació de moooltes persones. A veure si enguany, entre tots, podem superar aquella xifra!

Moltes gràcies a tothom!

Imatge de capçalera de la Magic Line
Imatges interiors de Basetis
+1
10


1 comentario

Imagen de Alejandra Catalano
Alejandra Catalano

Jo em vull inscriure a la Caminada Solidària amb l'equip de Basetis, com ho haig de fer?

Es pot apuntar gent que no sigui de Basetis?

Añadir nuevo comentario