Back to top

Basetis i la Magic Line: una relació especial

Publicado por Marta Fuentes G... el 20-04-2021

Magic Line i Basetis

La Magic Line, com la gran majoria de vosaltres sabreu, és una mobilització solidària organitzada per l’Obra Social Sant Joan de Déu que recull diners per ajudar a les persones més vulnerables. L’acció principal de la Magic Line és una caminada popular, aquest any, adaptada a les restriccions i precaucions marcades per la pandèmia. Tot i que qualsevol activitat solidària i donació són benvingudes.
 

I us preguntareu… com ha aportat el seu granet de sorra Basetis?

La iniciativa de la Magic Line va començar el 2014 i tres anys més tard Basetis ja va començar a col·laborar. Així doncs, l’any 2017 es realitzava el primer esmorzar solidari a La Pedrera, per recollir diners destinats a aquesta iniciativa i, fins ara, no s’han parat d’organitzar activitats per a la recaptació de fons per a la Magic Line. 

Durant tots aquests anys s’han organitzat tot un seguit d’accions diferents, però amb el mateix objectiu comú: ajudar les persones que més ho necessiten. Hi ha hagut algunes activitats que s’han anat repetint any rere any com els esmorzars i les xocolatades solidàries, però Basetis cada any ha volgut organitzar accions diferents i creatives per animar al personal a participar. 

Per exemple, l’any 2017 es van crear i vendre uns sotagots amb dissenys frikis fets amb Hama Beads.

Sotagots per recollir fons per a la Magic Line (fotos: Basetis)

L’any següent, es va realitzar el sorteig d’un Waynabox, on la compra de participacions per aquest anaven destinades a la Magic Line. El 2019 arribava amb l’organització d’un torneig de jocs de taula i acabava amb la donació per a la Magic Line d’una determinada quantitat de diners de la Festa d’Hivern. L’any 2020 es va vendre de samarretes d’Excursionetis per recaptar fons, entre moltes d’altres accions.

Esmorzar de l'any 2018 per recollir fons per a la Magic Line (fotos: Basetis)

A més a més, cal destacar que, gairebé cada any s’ha aconseguit recaptar més diners que l’any anterior, mostra que cada any Basetis i la gent que en forma part té més ganes de participar i d’ajudar a aquest col·lectiu en situació de vulnerabilitat.

La cirereta del pastís…

Aquesta arribava a finals de l’any 2018 quan s’anunciava que Basetis estava desenvolupant la versió iOS de l’aplicació de la Magic Line. Així doncs, Basetis es convertia en partner de la Magic Line de Sant Joan de Déu. 

Imatge de Basetis

Des del 2016 fins ara, any 2021, Basetis s’ha implicat de manera totalment altruista per ajudar a aquesta bona causa. Però això no acaba aquí, els basetians i basetianes volen seguir aportant el seu granet de sorra, ja que com diu la cançó de Txarango: “No som gaire més del que donem als altres”.
 

Infinites gràcies!

Així doncs, des de Basetis volem agrair a la Magic Line de Sant Joan de Déu per deixar-nos formar part d’aquesta fantàstica mobilització solidària un any més. 

També volem donar les gràcies a tothom qui hi ha contribuït d’una manera o d’una altra amb la finalitat d’ajudar els col·lectius de persones en situació de vulnerabilitat. La solidaritat i la implicació de les persones que formen Basetis ens ajuda a créixer any rere any amb aquestes mostres de compromís.

Gràcies!

Foto de capçalera de Basetis
+1
5


2 Comentarios

Añadir nuevo comentario