Back to top

Concert solidari Vall d'Hebron

Publicado por Octavi Planells el 14-11-2018

BaseTIS figura com entitat col·laboradora de la iniciativa de l'Hospital Vall d'Hebron de crear un Centre de Neonatologia Avançada amb un objectiu ben clar: aconseguir que més nadons que neixen prematurament puguin sobreviure.

Aquests dies ens ha arribat la notícia que s'ha organitzat un concert solidari a càrrec de la soprano Montserrat Martí Caballé per recollir fons per a la construcció d'aquest centre i hem volugt ajudar a donar-ne difusió a través d'aquest blog i de les nostres xarxes socials. El concert serà el diumenge 18 de novembre a les 12 hores a l'Auditori Axa, a l'Illa Diagonal. Us animem a assistir-hi i donar un cop de mà a aquesta iniciativa. Les entrades les podeu comprar en el següent enllaç:
 

Entrades al concert solidari

 

L'experiència que van viure dos companys de BaseTIS al tenir un fill prematur va fer pal·lesa la necessitat d'un Centre d'aquestes característiques, el qual contempla la inclusió de les famílies com un agent fonamental dins de l'equip de cures per millorar l'evolució del nadó i reduir les possibes seqüeles. La seva implicació amb la campanya "Amb tu com a casa" es va estendre a la resta de l'equip de BaseTIS i al final, la suma d'aportacions a títol individual va ser de 615 euros i l'empresa s'hi afegí amb un donatiu de 3500 euros més.

Si pel motiu que sigui no assistiu al concert solidari de diumenge, des d'aquí us animem també a que contribuiu amb una donació comptant una entrada a la fila 0:
 

Donació fila 0

 

 

Foto de capçalera: Luma Pimentel / Unsplash
+1
4


0 Comentarios

Todavía no hay comentarios, pero puedes añadir el tuyo!