Back to top

Patrocinem el sènior femení CB Sant Just

Publicado por Gemma Estapé el 18-09-2020

Foto equip sènior femení del Club de Bàsquet Sant Just

El mes de juliol vam tancar un patrocini de Basetis amb el Club de Bàsquet Sant Just, una entitat fundada l’any 1956 que es dedica a la formació per a la pràctica del basquetbol.
 

Perquè vaig tenir la iniciativa?

El motiu d’aquesta participació és l’estreta vinculació que tinc amb el club en l'àmbit personal, ja que tinc els meus dos fills que formen part d’aquest club. Aquest patrocini va dirigit a donar un cop de mà en l’ajut de les activitats i a tots aquells que s’esforcen per dur-les a terme. 

Fent aquesta aportació, ajudem a l’entitat a seguir endavant en tasques tan necessàries com l’educació en el lleure, la solidaritat, el compromís, l’amistat, el respecte, l’esforç, en sentir-se part d’un equip, en saber empatitzar... En poques paraules, en donar moments de valors i felicitat a molts nens, nenes, adolescents i adults.

L’aportació de Basetis, evidentment genera ingressos al club per poder finançar tota classe d’esdeveniments col·lectius, ja siguin tornejos, casals, material esportiu...
 

Quin patrocini fem?

La visibilitat del nostre patrocini és en l’equip sènior femení, el C.B. Sant Just Basetis - ens van proposar aquest equip, ja que és el que ha pujat a primera catalana – i, per tant, entenem que aquest estatus pot generar millor apropament mediàtic, en l'àmbit de la comunicació i el màrqueting. El patrocini signat té una durada de dos anys, englobant les temporades 2020-2021 i 2021-2022 i el nostre nom surt a la camiseta i al nom de l'equip. A Basetis la gestió del patrocini ha estat aprovada per diferents àrees. Hem analitzat aquesta opció com a estratègia de màrqueting i comercial i pel gran pes que suposa socialment i d’engagement.
 

Què ens aporta? 

En l'àmbit extern, suposa compartir els valors de Basetis amb entitats que, com nosaltres, aposten per uns valors, una integració i una ètica molt dedicades a la societat. Demostrem amb aquesta acció que les persones que formem part de Basetis tenim aquesta oportunitat de tirar endavant objectius socials i sostenibles. Perquè a poc a poc amb l’esforç de totes, les coses poden ser millors. 

Gràcies, Basetis!

Fotografia de capçalera cedida pel CB Sant Just
+1
12


11 Comentarios

Imagen de Nil Torrano
Nil Torrano

Si tirem de clàssics els de la meva època son més els Pistons de Ben Wallace i Billups jejeje

Imagen de Marc Ferrayuoli
Marc Ferrayuoli

hahaha rollo intercanvi? Doncs els hi puc plantejar! Preguntaré per la compra de samarretes i us dic alguna cosa ;)

Imagen de Joan Fenor
Joan Fenor

L'equip on vaig jugar a segona catalana ;), quan, possiblement, totes les de la foto no havien nascut, :P

Molt bona iniciativa!!!

Añadir nuevo comentario