Back to top

Una estrella per a "Els petits valents"

Publicado por Marta Clua el 29-11-2018

En Yuchen té 5 anys i és molt amic de la meva filla Jana des de que van a l'escola bressol. Ara fa un any, a en Yuchen se li va diagnosticar un medul·loblastoma (un tumor cerebral maligne) localitzat a la part inferior del darrere del cervell i està en tractament des d'aleshores. 

El llarg i dur tractament al qual en Yuchen s'està sotmetent ha estat un cop molt dur per als seus pares -l'Alex i la Jenny- però d'aquest dolorós procés, en va sorgir un desig: recaptar diners per la lluita del càncer infantil.

Sota el lema "El teu arbre, la seva estrella", els pares d'en Yuchen van engegar una iniciativa solidària que porta el segell "Els petits valents" i que pertany a l'Hospital Sant Joan de Déu (on en Yuchen està en tractament). Aquesta iniciativa consisteix en la venda d'estrelles per a decorar l'arbre de Nadal.

Quan em van explicar la iniciativa, no vaig dubtar a sumar-m'hi i, a l'igual que jo, una bona colla de voluntaris ens hem engrescat en la difusió i en la venta d'estrelles.

Aconsegueix les teves estrelles

Cada estrella té un cost de 3 €, (1 € per cobrir el cost de l'estrella i 2€  destinats en la seva totalitat per la recerca contra el càncer infantil). El nostre objectiu és aconseguir vendre 5.000 estrelles abans de Nadal per recaptar 10.000 € que destinarem a la recerca del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Ens podeu seguir a les xarxes socials, a Instagram, a Facebook i amb el hashtag #elspetitsvalents.

Si algú de vosaltres li interessa col·laborar comprant una estrella, que m'ho comenti directament o bé em feu arribar un mail. 

Així què, et quedaràs sense la teva estrella?
 

Col·labora amb Els Petits Valents!

Moltes gràcies de part de "Els petits valents"!
 

Fotografies de Els Petits Valents
+1
9


1 comentario

Imagen de Pere
Pere

Enhorabona per la iniciativa i moltes gràcies.

He fet una modesta col·laboració a  "els petits valents"

Pere

 

Añadir nuevo comentario