Ens complau compartir amb totes vosaltres els resultats de la nostra campanya de recaptació de fons en suport a SOS Racisme Catalunya. Aquesta campanya s’ha engegat per donar resposta als greus problemes de finançament que l’entitat està afrontant, i gràcies a la col·laboració de totes, hem aconseguit una xifra considerable per ajudar a mantenir el seu Servei d’Atenció i Denúncia actiu.

Resultats de la recaptació

  • Donacions per part de les companyes: 115 €
  • Donacions per part de Basetis: 437 €

Total recaptat: 552 €

Per què és important aquest suport?

SOS Racisme Catalunya no només denuncia el racisme, sinó que també ofereix atenció legal i psicosocial a les víctimes, a més de pressionar les institucions perquè treballin el racisme institucional i prenguin mesures efectives. Col·laborar amb SOS Racisme Catalunya a través d’aquesta campanya, és contribuir al camí de la presa de consciència del supremacisme blanc i les seves dinàmiques, com a motor de canvi, a la nostra societat.

Adoptar una postura antiracista és un compromís essencial tan individualment com col·lectiu per posar fi al racisme estructural i a la discriminació ètnica i racial. Aquest canvi pot començar des del nostre propi lloc de treball, integrant-hi la perspectiva antiracista. La lluita contra el racisme ens interpel·la a totes.

 

Com pots continuar participant?

Tot i que aquesta campanya ha estat un èxit, la necessitat de suport continua. SOS Racisme Catalunya manté obert el procés de donacions durant tot l’any. Així que si encara no has fet la teva aportació o vols continuar col·laborant, pots fer-ho a través de la seva pàgina web i contribuir que aquesta organització continuï oferint els seus serveis tan necessaris.

Cada aportació compta, ja sigui una donació de 15 €, que inclou agraïments personalitzats, fins a donacions més grans que ofereixen formacions antiracistes o marxandatge. També recordem que les donacions a entitats sense ànim de lucre són desgravables a la declaració de la renda, una bona oportunitat per sumar esforços amb benefici mutu.

 

Agraïments

Volem donar les gràcies a totes les persones que han participat en aquesta campanya, tant les que han fet donacions com les que han ajudat a difondre-la.

 

Per una societat lliure de racisme, continuem lluitant juntes!

Enllaç per fer el teu donatiu a SOS Racisme Catalunya

 

Foto de la capçalera: SOS Racisme Catalunya

Apoya La Lucha Antiracista,Denunciem El Racisme,Open,Salvem SOS Racisme Catalunya,