Aquest dissabte 6 de novembre es compleixen 12 anys del dia que en Marc Castells i en Víctor Roquet van decidir crear Basetis, l’organització que ara ens acull i és casa nostra, i que també ho ha estat per a moltes persones professionals que ara treballen a altres llocs.

Des de l’àrea d’Events volíem celebrar-ho d’una manera especial, aprofitant la baixada d’incidència de la covid-19 a Barcelona, per poder retrobar-nos a la nostra oficina de La Pedrera per fer un esmorzar conjunt i tornar a veure’ns les cares boniques (i veure’n de noves també!).
 

12 anys, 4 celebracions

Com no podíem ajuntar-nos totes, vam decidir assignar a cada team diferents dies de la setmana:

  • Dimarts 2: Development
  • Dimecres 3: Data i AI
  • Dijous 4: EMA, Business, Infrastructure i Basetis
  • Divendres 5: Creative Agency, Videogames i Mobile
     

Per si alguna s’ha enamorat d’alguna de les coses que ha pogut tastar durant aquests esmorzars, Events va fer la comanda general a Baluard, i per totes les coses gluten free les vam demanar a Jansana. Tots els productes han estat de 10!

Ens fa molt felices saber que tot i tenir un gran número de la plantilla de Basetis amb un alt percentatge d’hores de teletreball l’assistència ha sigut d’un 56%! 

Per part d’Events dir-vos que moltes gràcies per l’assistència i la vostra presència. Ara que la incidència de covid-19 comença a ser baixa a Barcelona estem molt contentes de poder veure’ns més sovint a l’oficina i de poder fer més activitats totes plegades. Ja ho van dir Els Amics de les Arts: “Tornar sempre és la millor part de l’aventura”.
 

Per molts anys, Basetis!
 

Imatge de l'esmorzar de Basetis amb motiu dels 12 anys

Imatge de l'esmorzar de Basetis amb motiu dels 12 anys

Imatge de l'esmorzar de Basetis amb motiu dels 12 anys

Imatges: Basetis
12 aniversari,Basetis,cultura,Events,Open,