El pròxim dia 17 d’octubre celebrarem la 3a edició de Lovelace, un esdeveniment que busca crear comunitat entre les dones del sector STEM i oferir referent a través de dos testimonis inspiradors. En aquesta edició comptarem amb la presència de Mónica Comajuán, mànager a Basetis i que ens explicarà el seu canvi de trajectòria i iniciació al món TIC. A més, com a convidada estrella, en aquesta edició tenim a Àurea Rodríguez, tot un referent al món TIC i directora interina de la filial Sud-Oest del European Institute of Innovation & Technology Culture and Creativity, i autora del llibre “Antes muerta que analógica”.

 

La III edició del LoveLace: Connecting Women està a punt d’arribar, i tenim un programa emocionant per a totes vosaltres!

 

Benvinguda

Iniciarem l’esdeveniment amb la benvinguda a càrrec de Mònica Comajuan, Sènior Mànager de l’equip de Baliente a Basetis. Aprofitarà per a explicar-nos la seva trajectòria.

 

Xerrada

Després de la benvinguda, tindrem el plaer d’escoltar Àurea Rodríguez, directora interina de la filial Sud-Oest del European Institute of Innovation & Technology Culture and Creativity, i autora del llibre “Antes muerta que analógica”.

 

Networking – Comunitat Lovelace

La III edició Lovelace marca l’inici de la Comunitat Lovelace. Aquesta comunitat tindrà un impacte durador i oferirà una plataforma continuada per a les dones en el món de la tecnologia i la informàtica.  Aspirem a crear una comunitat que fomenti la col·laboració, l’aprenentatge continu i l’empoderament de les dones en el món de la tecnologia i la informàtica. Us convidem a unir-vos a aquesta iniciativa i a ser part de la Comunitat Lovelace mentre seguim creixent juntes.

Volem que aquesta tercera edició sigui un èxit rotund. Convidem totes les basetianes i persones de fora de l’empresa a participar en aquest esdeveniment. No us ho perdeu!

 

Podeu trobar tota la informació detallada sobre l’esdeveniment i registrar-vos per a la III edició del LoveLace a la web:

 

Web Lovelace

 

I si no us podeu apropar fins a les oficines de la pedrera per assistir presencialment a l’acte, poder connectar-vos al streaming de l’esdeveniment:

 

Streaming

 

Us hi esperem a totes!

 

Imatge de Basetis
Foto de capçalera de Basetis
AdaLoveLace,dones,DonesiCiència,Lovelace,Open,STEM,