Basetis s’uneix a l’AIM Global, l’Aliança Global sobre Intel·ligència Artificial per a la Indústria i la Fabricació guiada per l’Organització de les Nacions Unides per al Desenvolupament Industrial (UNIDO). Aquesta aliança reflecteix el compromís cap a l’avenç d’un context segur, sostenible i inclusiu de la IA i la voluntat compartida d’un ús ètic de la tecnologia.

 

Les tecnologies de la IA estan transformant la conceptualització del treball i de tots els sectors empresarials, oferint oportunitats sense precedents per augmentar l’eficiència, la productivitat i la sostenibilitat. Tot i això, l’adopció d’aquestes tecnologies també comporta consideracions ètiques, problemes de privadesa i amenaça la inclusió. Guiada per l’Organització de les Nacions Unides per al Desenvolupament Industrial, AIM Global promou el desenvolupament responsable i el desplegament de la IA i les tecnologies d’avantguarda. La unió entre Basetis i AIM Global representa la lluita amb què es pot donar forma a un futur digital obert, segur i beneficiós per a tothom.

 

Basetis som una empresa TIC l’equip de la qual està compromès amb la societat i orientat a oferir solucions tecnològiques. Seguint la nostra cultura, l’associació amb AIM Global reforça el nostre lema principal: “Solucions digitals amb valors”. Al camp de la IA, Basetis aprofita aquesta tecnologia per oferir solucions estratègiques, abordar reptes empresarials complexos i millorar l’eficiència operativa. Des de reconeixement d’imatges i documents, fins a analítica avançada, solucions basades en comprensió del llenguatge natural, xatbot o assistent de veu, entre d’altres.

 

Sobre AIM Global

 

AIM Global fomenta la col·laboració per a una IA responsable a la indústria i la fabricació. L’aliança se centra en la investigació, el desenvolupament d’habilitats, les directrius ètiques i les recomanacions polítiques per abordar els reptes i les oportunitats al canviant panorama de la IA.

 

Imatge de capçalera: AIM Global