Una celebració inclusiva

Dimarts passat vam celebrar que l’any 2009 BaseTIS va començar a caminar i 9 anys després segueix endavant, amb cada cop més basetians i basetianes a la família. Un magnífic esmorzar com a denominador comú va ser el protagonista d’un matí ben diferent. 

Des d’Events s’encarreguen d’organitzar la celebració de manera inclusiva. L’objectiu és que totes les persones que treballen a l’empresa, ja siguin a les oficines de Sant Cugat, de la Pedrera, repartides per les oficines de client, arreu de la península o fins i tot les persones que són a casa de baixa, puguin celebrar de la mateixa manera aquesta cita pròpia del calendari basetià. El regal és un complet esmorzar, dolç, salat i fruita, que permet a tothom poder-ne gaudir.

A primera hora del matí, la gent repartida per les oficines de client rebien el seu propi esmorzar, igual que la gent resident en altres indrets de la península. Més tard, a les 11h, es va celebrar l’esmorzar popular a les oficines de Pedrera i Sant Cugat fent streaming amb algunes de les persones presents a les oficines de client. A continuació algunes de les reaccions…
 

Em sembla una iniciativa molt bona, que dóna una alegria a tota persona involucrada i propera a BaseTIS”. Alexis Pairetti.

Vaig enviar un correu a les súper Adminions pel “currasso” que fan perquè tota la gent que estem a client també tinguem el nostre esmorzar i ens sentim una mica més a prop”. Nil Torrano.

“Que baseTIS s’ho curre perquè esmorzem junts ja és fantàstic!”. Efrén Segarra.

Sempre he estat a client per l’aniversari i això fa que et sentis més a prop de BaseTIS encara que no siguis a les oficines amb tota la gent. “. Anna Pérez.

Afterwork al Hüle

La celebració es va rependre al vespre. Cap a les 19h, es va organitzar una trobada per fer una copa amb els companys i companyes actuals de BaseTIS així com amb les persones que en altres moments han format part del nostre equip i amb qui ens agrada mantenir el contacte. El lloc va ser el Bar Hüle i s’hi van unir prop de 100 persones. 

Aixi doncs, ara s’encara el desè any, el que promet ser un any ple de reptes amb l’objectiu de seguir creixent en tots els àmbits. 

Moltes felicitats BaseTIS!  

 

Fotos 9è aniversari BaseTIS

Imatges de Basetis
Foto de capçalera de Basetis
aniversari,empresa,esdeveniments,eventos,Events,Medalla Pulitzer,oficines,Open,