Reportatge especial

El Financial Times ha publicat un reportatge especial, el FT1000 Europe’s Fastest Growing Companies, en el qual esmenta les 1000 empreses europees amb creixement més ràpid entre els anys 2013 i 2016, un rànquing que ha elaborat junt amb l’empresa Statista.

El FT1000 enumera les empreses de 31 països europeus que han aconseguit la taxa de creixement anual més gran entre els ingressos de 2013 i 2016. En aquest rànquing, el TIC és el sector amb major representació, el qual aporta 155 empreses a la llista. 

A partir d’aquí, el reportatge fa una anàlisi de la potència amb què estan sorgint les noves start-ups a Europa els darrers anys, fent una menció especial de les conseqüències que està generant el Brexit i també les polítiques impulsades a França per afavorir el sorgiment de noves companyies dins del sector tecnològic.  
 

La nostra posició

Dins d’aquest llistat global, BaseTIS ocupa el lloc 728!!

El rànquing es pot consultar en aquest enllaç. El llistat és dinàmic i si teniu interès per xafardejar podeu endreçar la llista per diferents camps i filtrar per paraules. 
 


 

Cercant sota diferents criteris, en Marc Codina ha pogut extreure aquestes conclusions relacionades amb el creixement del nombre de persones del nostre equip:

  • BaseTIS és la 1ª empresa de consultoria espanyola i la 5ª europea amb un major ritme de creixement de treballadors entre 2013 i 2016. 
  • A més, és la 7ª empresa espanyola que va experimentar un major creixement en quant a nombre de treballadors entre el 2013 i el 2016.
  • També apareix com la 8ª empresa del ranking fundada l’any 2009 amb un major nombre de treballadors l’any 2016.

     

Dades

Per incloure’ns a l’anàlisi, l’empresa Statista ens va sol·licitar dades del 2013 i del 2016 relatives principalment a la xifra de negocis i el nombre d’empleats i empleades, a més d’informació general de l’empresa. Els vam poder recopilar tota aquesta documentació gràcies a l’equip d’Administration, en particular a la Gemma Estapé.

 

Foto de capçalera: Kirkadmimi / Pixabay
Communication,Open,