Com a equip de persones amb un marcat compromís social, a Basetis vam emprendre fa una setmana un conjunt de mesures per contenir l’expansió del coronavirus (el COVID-19) i prevenir el seu impacte en els serveis sanitaris, les persones més vulnerables, l’economia i la societat.

 

Davant d’un escenari de dispersió creixent d’aquest virus a la nostra geografia, el dimarts 10 de març vam prendre accions per frenar-la, protegir a les persones del seu contagi i poder seguir realitzant els nostres serveis.
 

Mesures principals

  • Facilitar el teletreball de totes les persones de Basetis, incloses les que habitualment treballen a les oficines de clients, de tal manera que es garanteixi la continuïtat dels serveis, sigui quin sigui el temps que hagi de durar aquest episodi.

  • Realitzar reunions telemàtiques i suspendre les activitats prescindibles o que només puguin celebrar-se de manera presencial.

  • Analitzar futures situacions per prevenir riscos i impactes, i mantenir els protocols d’actuació actualitzats.

  • Adequar-nos a les recomanacions oficials per contenir el contagi i poder enfrontar els desafiaments socials i econòmics que planteja aquesta pandèmia.
     

Des del confinament a les nostres llars, les persones de Basetis seguim treballant per fer avançar el nostre projecte. La situació planteja una sèrie de reptes, tant per a nosaltres com per a qui ens envolta, i alhora oportunitats com ara ajudar a les organitzacions per a qui treballem a ser més digitals o assolir nous serveis que permetin cobrir les necessitats derivades d’aquest context.

Desitgem que el conjunt de mesures col·lectives contribueixin a minimitzar l’impacte de la pandèmia, tant en les persones com en la societat en general.

Foto de capçalera de Basetis
Coronavirus,Open,salut,