Avui, 20 de febrer, és un dels dies de l’any dedicat als gats. A Basetis som un munt de persones les que sentim admiració per aquests animals. Per commemorar-ho compartim fotos dels felins i felines amb què compartim pis, i us expressem què representen per a nosaltres.

Feu clic sobre cada una de les fotos per ampliar-les i descobrir més imatges amagades.

Gates i gats del món: feliç dia!
 

Bikini (aka Biki)

“Els gats són meravellosos. Quan estàs amb les teves coses volen la teva atenció, però un cop la tenen passen de tu. Això sí, són divertits, alegres i sempre donen molt d’amor”. Abel Hernando.

Basetis Cats - Foto de la gata Biki
 

Collin

“Pon un gatete en tu vida, te dan calor, aguantan todos nuestros abrazos sin mucha queja en los días malos, te hacen de despertador y algún día controlarán el mundo, mejor tenerlos de aliados”. Nuria Peralta.

Basetis Cats - Foto del gat Collin
 

Dewey, Cora, Puddin i Shibo

“Los gatos son lo más parecido a una invasión extraterreste. Ellos tienen el poder, saben cómo manipularte y ponerte siempre a sus ordenes. Y aún así, son adorables”. Miguel Sueiro.
 

Basetis Cats - Foto dels gats Dewey, Cora, Puddin i Shibo
 

Gaia i Angus

“No importa el llarg o dolent que hagi sigut el dia, tot passa quan seus al sofà amb un gat a sobre roncant-te”. Anna Estefanell i Carlos Bermudo.
 

Basetis Cats - Foto dels gats Gaia i Angus
 

Gata Christie i Boomer

“Els gats tenen molta personalitat. Te’ls has de guanyar i els has d’entendre per rebre el carinyo que poden arribar a donar”. Alejandra Catalano.
 

Basetis Cats - Foto de la Gata Christie i Boomer
 

Lucy

“Lucy es nuestra fuente de tranquilidad y amor. Su ronroneo nos tranquiliza y aunque a veces se pone pesada, no podemos negarle nada si se pone mimosa con esos ojitos verdes”. Alexis Pairetti & Vicky García-Romeral.

Basetis Cats - Foto de la gata Lucy
 

Maca, Neko, Kuru

“Fidels companys de teletreball, sempre a prop”. Francesc Romera.

Basetis Cats - Foto dels gats Gaia i Angus
 

Marruix

“Un article científic de 2019 confirmava que els gats imiten els comportaments dels humans. Ara bé, no tinguis quimera què quan els cridis pel seu nom vinguin, probablement no en tingui ganes o passi de tu”. Marc Ferrayuoli.

Basetis Cats - Foto del gat Marruix
 

Rita

“Els gats són perfectes per donar lliçons d’austeritat: ignoren totes les joguines específiques per acabar jugant amb una caixa de cartró. I són insuperables per ajudar a superar problemes de vergonya, ja que t’acostumen a anar de ventre amb visites constants al bany”. Chelitas Palau.

Basetis Cats - Foto de la gata Rita
 

Rita i Txispa

“Tinc claríssim que un dia, no molt llunyà, els gats dominaran el món. Un consell: aneu comprant “latitas” perquè és l’única cosa eficaç en cas de voler subornar-los”. Anna López.

Basetis Cats - Foto de les gates Rita i Txispa
 

Saha

“Els gats són com el millor desestressant natural. Sempre que tens un problema, amb un gat al costat se t’oblida tot”. Bibiana Boix.

Basetis Cats - Foto de la gata Saha
 

Sputnik

“Los gatos te domestican a ti. Se piensan que estás a su entera disposición, comprándoles comida, reponiendo el agua, limpiándoles las cacas, a cambio de… momentos inolvidables”. Karolina OstrowskaDavid Flores.

Basetis Cats - Foto del gat Sputnik
 

Tomàquet

“Els gats serien molt bons detectius. Es passen tot el dia controlant què estem fent i a on… fins i tot al lavabo”. Jenifer López.

Basetis Cats - Foto del gat Tomàquet
 

Tomasa

“Un gato solo conduce al siguiente”. Ernest Hemingway via Rosita Carballés.

Basetis Cats - Foto de la gata Tomasa
 

Yoko i Bruce

“Una casa amb gats, és una casa amb màgia!”, Vera Cerezo.
 

Basetis Cats - Foto dels gats Yoko i Bruce

Foto de capçalera de Basetis
cats,gatos,gats,Medalla Pulitzer,Open,