Gràcies a les donacions individuals que sumen 110€, i a l’aportació de Basetis que ha decidit multiplicar per 5 aquesta xifra (550€), farem un donatiu final de 660€ a la causa d’enguany de La Marató de TV3: la investigació contra el càncer! Posarem així el nostre gra de sorra per col·laborar en aquesta investigació que ens toca molt d’aprop. 

 

Per què La Marató de TV3?

Personalment,  vaig decidir a compartir la inciativa amb Basetis per que trobo molt positiu per la societat la tasca de sensibilització, mobilització ciutadana i divulgació que es fa des de la Fundació de la Marató de TV3. Any rere any s’aconseguiex una gran recaptació econòmica a partir de petites aportacions que provenen d’arreu del territori. Enguany per exemple, la recaptació ha estat de 10.715.430€, i és una xifra provisional, perquè fins al 31 de març encara hi ha temps per fer donacions. Així que si algú se li ha passat per alt i vol fer-ne, encara hi és a temps!

 

Edició 2018 – Càncer

Tal i com expliquen a la web de La Marató, a l’apartat sobre la malatia, gràcies a la investigació biomèdica, a Catalunya, la supervivència al càncer ha crescut un 7% en els últims 10 anys i la mitjana se situa, actualment, en el 55%. Però malgrat els avenços que s’han fet en tractaments, mètodes de diagnòstic i prevenció, la incidència del càncer segueix sent molt alta:

1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones tindran càncer al llarg de la seva vida. 

Anant més enllà, el càncer és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona, entre les dones. Cada dia moren 28 persones de càncer, és a dir, més de 10.000 a l’any.

 

Gràcies

Només em queda donar les gràcies als companys i les companyes que han decidit sumar-se a la iniciativa! 

 

Foto de capçalera: CCMA

compromís social,compromiso social,donacions,Open,PushingSocialChange,social,