Basetis ha signat després de mesos de negociacions i amb la pandèmia de covid pel mig, un important acord per a l’adquisició de l’agència digital catalana Motto, amb seu a Barcelona. Aquest moviment suposa un pas endavant per a Basetis, doncs genera una expansió de la cartera de serveis i l’entrada de ple en noves àrees de negoci i en sectors com el farmacèutic, l’automobilístic o el de gran consum.

En Pere Gabaldà, Manager de Basetis, que ha estat present durant tot el procés, destaca la il·lusió i motivació de començar a treballar plegats. “Creiem molt en el projecte conjunt i les possibilitats que se’ns obriran en els camps de l’estratègia, el màrqueting i la comunicació, i en el creixement personal i professional que això significarà”. I afegeix que “ambdues són organitzacions complementàries en molts sentits, i per tant, ha estat molt fàcil trobar sinergies”. 

Per altra banda, en Xavi Paniello, soci de Motto, veu aquest pas com “una oportunitat per oferir uns millors serveis i productes als nostres clients. El nostre punt fort és l’estratègia, conceptualització i creativitat, i amb Basetis cobrirem a la perfecció la part més tecnològica”. En paral·lel, en Xavi també destaca la “motivació especial pel tipus d’empresa que és Basetis” fent referència a la seva cultura i la Responsabilitat Social Corporativa . 
 

Una integració progressiva

Malgrat la compra ja s’ha fet efectiva, la integració és quelcom que ambdues companyies han plantejat en tres fases. Una primera fase que inclou la signatura de l’acord, el passat 1 de juliol, i la planificació dels passos a seguir per a una integració àgil i efectiva. Una segona fase a partir del setembre, en la qual les persones de Motto ja treballaran a Basetis i gestionaran els seus projectes des de les oficines de l’emblemàtica Pedrera de Barcelona. I per últim, tot plegat conclourà en una tercera fase al desembre, en què es consolidarà el tancament definitiu de Motto. 
 

Més serveis, més persones, més responsabilitat

La integració comportarà que Basetis rondi la xifra de 300 persones, justament l’any en què l’empresa celebra el seu desè aniversari. Alhora, aquest creixement complementarà l’actual catàleg tecnològic de Basetis (IA, Data, Development, Mobilitat, Ciberseguretat, Sistemes i Management & Business), amb un potencial enorme de serveis de Marketing, Creatius, Estratègia i Consultoria Digital. Totes les novetats dins la consultora seran encapçalades per un nou equip format entre les persones de Motto i de les àrees de comunicació i disseny de Basetis. Un nou repte per seguir oferint serveis des del món digital de manera responsable, humana, propera i fomentant la confiança, valors arrelats a la cultura de Basetis.
 

Foto de capçalera: Basetis
empresa,Motto,Open,Persones,Services,