Per tercera vegada Basetis serà un dels grans patrocinadors que tingui la Rural Trail d’enguany. Abans de seguir i donar-vos detalls de l’edició d’aquest any, vull fer un agraïment especial a Social perquè la proposta de patrocini que vaig presentar a l’inici d’any era per dues curses, La Biguetana (duatló de muntanya) i La Rural Trial (cursa de muntanya). Després de sospesar-ho van acceptar el patrocini que els proposava. Mesos després, però, des de l’organització ens vam veure obligats a suspendre La Biguetana havent-n’hi ja pagat part dels costos. A diferència d’altres patrocinadors, Basetis va decidir mantenir la xifra pactada cosa que ens va permetre afrontar amb millors condicions les pèrdues ocasionades per la suspensió de la cursa. Així que moltes gràcies.

Fet l’agraïment, passem a la info de la cursa i en què es tradueix aquest patrocini.

 

Info de la Rural Trail

Pel qui no tingueu context, la Rural Trail és una cursa de muntanya que celebrem a mitjans de setembre a Bigues i Riells del Fai, en concret, al poble de Riells del Fai. Enguany la farem el 17 de setembre a la tarda i la filosofia de la cursa es pot resumir en els següents punts:

 • Sense cronometratge
 • Sense premis
 • Sense classificació
   

Defugim de l’esperit competitiu, apostem perquè cadascuna de les persones vinguin a divertir-se i marcar-se els seus propis reptes.

 • Respecte per la natura
 • Foment de la salut
 • Aposta per la diversió
   

Cinta de marcatge compostable, gots reutilitzables, entorns espectaculars i avituallaments “sorpresa”. Donem absoluta prioritat a les persones que venen a gaudir d’allò que més els agrada. 

Des de fa dues edicions, fem 2 tracks diferents:

 • La curta, que farà un recorregut circular de 10km amb 500 de desnivell acumulat
 • La llarga, amb un recorregut circular de 21km amb 1100 de desnivell acumulat.
   

L’any 2019 vam assolir les 304 inscripcions, i enguany ens hem posat el repte d’arribar a les 350. Al nostre perfil de Vimeo podeu veure vídeos d’anys anteriors. 

Si estàs pensant a inscriure’t o tens dubtes, al final del post t’explico com. 

 

El patrocini de Basetis

Després de seguir el procediment habitual arran de la meva proposta de patrocini, Basetis aportarà 600€ a la Rural Trail. Aquesta aportació, segons el nostre projecte de patrocinis, es tradueix en una sèrie d’accions de les quals us deixo algunes imatges a continuació i que es resumeixen amb l’aparició del logo i altres en diferents llocs i modalitats. 

Samarreta tècnica

És la samarreta que tècnica que vam dissenyar especialment l’any passat i que ha tingut una acollida espectacular. Encara tenim algunes talles i en repartim alguna. En paral·lel, enguany hem fet una altra samarreta on Basetis surt com el patrocinador més destacat i de la qual encara no us puc ensenyar el disseny.

 

Samarreta Rural Trail 2021 - Basetis

 

Presència al dorsal

 

Header de la pàgina web 
 

 

Secció de patrocinadors al web, amb descripció personalitzada i enllaç
 

Secció patrocinadors Rural Trail - Basetis

 

A part, hi haurà menció en els muntatges audiovisuals post-cursa i es faran posts a xarxes socials personalitzats per totes les entitats i empreses col·laboradores. 

 

Has arribat fins aquí i vols inscriure’t? O prefereixes col·laborar?

Si no hi ha res de nou, obrim inscripcions el 2 d’agost i es faran a través de la pàgina web. Et recomano seguir-nos a Instagram per estar informats si hi ha novetats. 

Per altra banda, si no ets de fer curses, però et fa gràcia venir a donar-nos un cop de mà, fes-me un mail i ho encaixem! Penseu que necessitem al voltant de 50 col·laboradores, així que tota ajuda és benvinguda! 

 

Moltes gràcies!

Foto de capçalera de Max Olivella. Fotos i imatges cedides per: Rural Trail
compromís social,Esport,Medalla Pulitzer,Open,patrocini,