Des de l’àrea d’Igualtat, vam descobrir aquesta iniciativa i vam pensar que encaixava al 1000% que Basetis en formés part. Estem molt engrescades de participar-hi i esperem que ens ajudi a impulsar encara més la Igualtat dins i fora de Basetis!

 

Què és el GETHub?

Com indiquen a la seva web, el GETHub (Gender Equality Tech Hub) és una iniciativa público-privada que vol agrupar les empreses de Barcelona compromeses amb l’equitat de gènere a l’àmbit tecnològic per impulsar i desenvolupar mesures concretes que redueixin la bretxa de gènere al sector.

Està impulsada per l’ajuntament de Barcelona i l’associació allwomen.tech.

 

Què implica participar al GETHub?

Per fomar-ne part, cal comprometre’s a realitzar 3 accions durant el 2022 per impulsar la igualtat de gènere al món tecnològic. Des de l’àrea d’Igualtat estem continuament treballant en aquesta línia, així que no ens implicarà feina extra!

 

Per què ens hi hem adherit?

A Basetis portem des de l’any 2018 treballant activament per millorar la situació de les dones dins el món tecnològic. Creiem que gràcies a aquesta col·laboració, podrem donar a conèixer la nostra feina i agafar idees per futures accions veient el que han fet altres empreses.

Foto de capçalera de GreenPowerMonitor
Comissió d'Igualtat,Medalla Pulitzer,Open,