La Magic Line és una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable, organitzada per Sant Joan de Déu a Barcelona i a Palma de Mallorca. L’acte principal és una caminada popular per equips que a Barcelona se celebra el 25 de febrer i a través de la qual, els grups de participants recullen fons per assolir el repte que s’han proposat.
 

L’equip de BaseTIS

Com a empresa, l’equip que hem muntat a BaseTIS ens enfrontem a un repte de 1000 euros, una fita que hem d’assolir pels voltants del dia 25. A partir de ja mateix, qualsevol persona pot entrar a la pàgina del nostre equip i fer el seu donatiu per a les persones més desfavorides:
 

Durant les properes setmanes organitzarem diferents accions per recollir fons i assolir el repte. Ja us anirem informant sobre aquestes accions en aquest bloc i a l’espai del nostre equip. De totes maneres, si se us acut alguna acció que puguem fer per recollir diners, la podeu compartir ambun comentari en aquest mateix post i la tindrem en compte.
 

A qui ajudarem?

La implicació amb la Magic Line es tradueix en un gran cop de mà per a què les persones que més ho necessiten rebin ajuts socials, pisos d’inclusió i teràpies complementàries, i per donar una empenta a projectes de cooperació internacional i recerca.

En aquest document, per exemple, es detalla a quines entitats i projectes es van destinar els fons recollits en l’edició de l’any passat. A BaseTIS vam aconseguir captar 1155 euros gràcies a l’aportació de moooltes persones. A veure si enguany, entre tots, podem superar aquella xifra!
 

Impliqueu-vos!!

 

Imatge de capçalera una composició de Magic Line i Basetis
compromís social,compromiso social,esdeveniments,eventos,Events,Magic Line,Open,PushingSocialChange,social,