A l’àrea de Social hem definit un nou procés amb el qual es podrà fer donacions directament des de Bonusetis, una eina per gestionar el bonus econòmic que dona Basetis a cada treballadora. Els diners recaptats es destinaran exclusivament a fer donatius en nom de totes per a entitats que hagin proposat les persones de l’empresa.

Ens agrada el procés i ens agrada que la gent participi, però com a bones integrants de social esperem poder recaptar més i poder ajudar a més persones.

 

Quantes persones han participat?

Actualment, hem assolit, com a empresa, que quasi el 80% de les persones de Basetis hagi participat en el bonus social. Ens alegra molt saber que tanta gent s’hi ha implicat.

 

Quants diners hem recaptat?

La xifra que s’ha aconseguit amb les donacions fetes directament des de Bonusetis ha sigut de 4000 €. Una xifra que ens satisfà molt i que ens motiva a seguir amb aquest nou procés.

En una primera ronda de donacions, l’àrea de social va decidir fer un donatiu de 1500 € a repartir en 3 entitats.

Per la segona ronda de donacions es va fer el sorteig en viu a la presentació de la festa de Nadal 2021 de Basetis. L’àrea de social va decidir fer un donatiu de 3000 € a repartir en 3 entitats.

 

Com funciona el Bonusetis?

Cada vegada que es tanqui un bonus, en el mateix avís de tancament sortirà una opció amb la possibilitat de fer un donatiu a Social amb un % determinat que es podrà canviar en cada bonus assignat. Si no es vol donar res en aquell moment, hi ha l’opció de no aplicar-ho.

Es farà un donatiu cada 3 mesos o bé cada cop que tinguem acumulats 1.000 €. En funció dels resultats valorarem si redefinir aquest sistema.

Per escollir les entitats on donarem els diners recaptats ho fem mitjançant el procés que hem anomenat Lottery Pick.

 

Social Lottery Pick

Mitjançant una enquesta es pot decidir fins a un màxim de 3 entitats amb les quals cada persona vol que Basetis li faci una donació. L’enquesta està oberta en tot moment perquè les persones puguin indicar les entitats. Igualment, enviarem un recordatori cada 6 mesos per actualitzar el llistat.

Aleatòriament, se seleccionaran tres registres del llistat i sobre aquestes tres entitats es repartiran els diners acumulats per fer el donatiu.

 

Des de Basetis agraïm a totes les persones que hi han col·laborat. Ens agrada compartir aquest procés solidari amb les treballadores que formen part de Basetis.

Foto capçalera: Clay Banks on Unsplash

Bonusetis,compromís social,Open,PushingSocialChange,social,