A Basetis ja fa un temps que hem anat col·laborant amb la Laia Arcones, per això quan es va proposar de ser l’amfitrió d’aquest esdeveniment “Women Approved”, no ens ho vam pensar, era una gran oportunitat d’abanderar una iniciativa molt interessant i necessària!

 

Una llum encén una altra llum

Aquest era el claim d’un acte que neix amb l’objectiu de compartir les Best Practice de diferents empreses pioneres en el sector STEM, entre les quals Basetis també participa.

El repte d’impulsar el talent femení és molt gran i encara ens queda un llarg camí per aconseguir avançar de forma real.  Per això és important disposar d’espais com aquests on Compartim, Col·laborem i Cocreem plegades. Un nou paradigma per traçar estratègies innovadores d’impuls del talent femení on “sumar” marca la diferència.

 

Iniciatives presentades

Durant el matí es van presentar prop de 30 iniciatives d’allò més diverses però totes molt interessants, que es van agrupar en els següents àmbits:

  • Sensibilització
  • Captació de talent femení
  • Capacitació
  • Vocacions STEM
  • Xarxes de dones
  • Altres iniciatives

Des de Basetis vam presentar la iniciativa LoveLace: Connecting Women, dins de l’àmbit de la captació del talent femení. Va ser un autèntic privilegi poder compartir la nostra iniciativa de la qual ens sentim molt orgulloses. A banda de poder compartir l’espai amb tantes empreses, enriquint-nos de les propostes presentades i aprenent entre totes!

Més de 30 persones representants de les diferents empreses van venir a l’acte que vam realitzar a la segona planta de les nostres oficines, on vam compartir tot un matí en un ambient cordial i distès.

 

Imatge de Basetis

Gràcies a totes les empreses participants!

Inetum, IBM, Cellnex Telecom, Globant, Cabify, VeepeeTech, Allianz Technology, Oracle, SEIDOR Opentrends, T-Systems Iberia, Sopra Steria, Colt Technology Services, SICPA, Xerox, Abengoa, Iberdrola, NUNSYS, Ricoh España, Sogeti, Voxel, Between Technology, NTT DATA Europe & Latam, Softonic, Thoughtworks, Hilti España, Italtel, SIMON, Kyndryl

Estem molt agraïdes amb totes les empreses amb les quals vam compartir les bones pràctiques i molt agraïdes amb la Laia Arcones per comptar amb Basetis per dur a terme aquest acte!

 

Des de Basetis seguirem treballant per fer de la igualtat una realitat per a totes.

Foto de capçalera de Basetis
dona i tecnologia,igualtat,Lovelace,Open,tecnologia,