La primera presentació d’agència creativa, 100% lliure de palabros marketinians

 

Fa temps que Baliente va néixer com a agència creativa de Basetis i que us presentàvem la nostra pàgina web i xarxes socials.

Som una agència creativa 360° i ens encanta treballar en múltiples canals, reinterpretar els formats ja coneguts i esprémer tot el potencial dels nous.

 

Però què vol dir això? Realment tothom sap què fem a Baliente?

Per deixar-ho més clar i mostrar-vos-ho de manera tangible, volem destacar alguns dels nostres casos d’èxit més rellevants. Aquests exemples il·lustren com les nostres solucions creatives i innovadores han ajudat les empreses a assolir els seus objectius:

 

Soy Yo Literal

Un dels nostres reptes creatius més grans i estimulants que hem fet fins ara. Vam crear des de zero una plataforma de prevenció en salut mental per a joves d’entre 16-24 anys que ajudava realment a prevenir o afrontar situacions i dificultats que poden afectar la salut mental, d’una forma pràctica, divertida i realista.

Branding, naming, Content Marketing, Social Media, sistema gràfic i fins i tot, un festival.

 

Descobreix-ne tots els detalls!

 

Sage Inspirational Hub

Projecte conjunt amb BCross

Conceptualització, desenvolupament i producció d’una campanya d’influencers omnicanal per a posicionar la marca Sage com el referent en transformació digital i creixement empresarial.

Disseny d’una plataforma online, pòdcast, diaris, revistes i molt més…

 

Vols saber-ne més?

 

Creadora havies de ser

El 8M de 2022, Dia Internacional de la Dona, la Societat General d’Autors i Editors es va marcar l’objectiu de reivindicar el paper fonamental de la dona dins de les arts escèniques i vincular-lo amb la seva trajectòria.

Ho vam fer creant un concepte creatiu potent per a múltiples canals online i offline.

Coneix com centenars de veus de dones creadores es van sumar a la campanya.

 

Si vols conèixer més casos d’èxit i descobrir com Baliente ha col·laborat amb altres empreses per potenciar la seva marca i assolir els seus objectius de negoci, t’animem a passejar-te per la nostra web. Allà trobaràs una àmplia gamma de projectes que il·lustren el nostre treball i la nostra visió creativa. I si encara et queda alguna pregunta o vols més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres. 

 

I si encara no ho fas, segueix-nos a les nostres xarxes!!! 

Baliente,marketing,team,