Cada any, per aquestes festes, BaseTIS ha repartit lots de Nadal. Aquesta vegada, des de les àrees de Social i Events, hem proposat destinar una part del cost d’aquests lots a una iniciativa social i el resultat s’ha traduït en un donatiu de 1272 euros al Vall d’Hebron Institut d’Oncologia, per contribuir a la recerca en càncer de mama a través de la seva campanya El Paseíco de la Mama.
 

L’enquesta

La proposta es va fer extensiva a tothom qui treballa a BaseTIS a través d’una enquesta interna on es va preguntar a la gent quina part del lot estaria disposada a donar (d’entre les opcions 0, 2, 3 i 5 euros) i a quina entitat els agradaria fer aquest donatiu.

Per acotar opcions, vam proposar escollir entre nou entitats amb les quals BaseTIS ja s’havia implicat en alguna ocasió anterior.
 

El resultat

100 persones (de les 191 que treballem a BaseTIS) van respondre l’enquesta i les votacions es detallen en aquest gràfic:

 

A partir dels resultats es va calcular la quantitat del donatiu. Es va fer un promig on es va assignar el valor més votat a les persones de BaseTIS que no havien respost l’enquesta. El resultat final va ser d’uns 4,48 euros que es va donar per cadascun dels lots que vam repartir i al final, el donatiu total ha estat de 1272 euros.

Per altra banda, la iniciativa més votada fou l’esmentada més amunt, la recerca en càncer de mama que es fa al Vall d’Hebron Institut d’Oncologia. Esperem que la nostra aportació serveixi per donar una empenta, per petita que sigui, a la lluïta contra el càncer de mama.

Foto de capçalera: Octavi Planells / BaseTIS
Imatge del cos: BaseTIS
compromís social,compromiso social,donacions,Open,PushingSocialChange,social,