Des de l’assemblea8M, es planteja una VAGA FEMINISTA DE CURES, LABORAL, ESTUDIANTIL I DE CONSUM i del seu manifest publicat ahir, compartim amb vosaltres les idees principals:

  • Per la visibilitat de totes les que sostenen el món fem vaga de cures.
  • Per les treballadores d’àmbits feminitzats i precaritzats, com treballadores de llar i de les cures, treballadores sexuals, jornaleres, infermeres i per les que tenen discapacitats, per totes les que veuen minvats els seus drets pel fet de ser dones, lesbianes i trans, fem vaga laboral.
  • Contra tots els genocidis i contra totes les guerres capitalistes fem vaga feminista per una pau justa i contra totes les violències de conquesta i saqueig.
  • Per les estudiants feministes, lliures i rebels, que s’oposen a totes les opressions des d’un feminisme anticapitalista i revolucionari capaç de transformar el món, fem vaga estudiantil.
  • Contra l’especulació immobiliària i els fons voltor, exigim una llei de lloguer justa i respectuosa amb la vida, per tot això fem vaga de consum.
  • Només serem lliures si ho som totes, unim les nostres veus en un crit d’emancipació de totes les opressions. Juntes, amb la flama incombustible dels feminismes, som imparables.

La vaga feminista consistirà en una aturada de 24 hores, a la qual estan cridats tots els sectors de l’àmbit laboral i també tota la ciutadania. Des dels diferents col·lectius feministes d’arreu del país s’han convocat diverses activitats. Podeu trobar-les a la web Assemblea 8M.

Recorda que l’exercici del dret a vaga fa que no percebis el salari d’aquell dia. Pots llegir més informació sobre el dret a vaga i com exercir-lo a la intranet.

PER MI, PER TU I PER TOTES NOSALTRES: VISCA LA LLUITA FEMINISTA!

8M,equality,feminisme,igualtat,