El divendres 7 de febrer, l’Ajuntament d’Hospitalet de Llobregat ha organitzat la jornada Les dones i la nova indústria. Ocupació responsable i compromesa amb la igualtat. Es tracta d’una jornada  emmarcada en el Projecte OCUPAL’H i té per objectiu millorar el desenvolupament professional de les persones mitjançant la formació ocupacional i acompanyament a les empreses de logística, arts gràfiques o TIC per tal d’afavorir el seu trànsit cap a l’anomenada Indústria 4.0.

El programa consta de diverses sessions, on s’inclou la taula rodona L’RSC i la igualtat: reptes oportunitats. En representació de Basetis, participaré a aquesta taula rodona junt amb Gramagraf, AEBALL i PIMEC, amb moderació d’Ingeniería Social, etnitat que fa uns mesos va atorgar a Basetis l’Etiqueta Responsable

 

La sessió

Des que a Basetis vam elaborar i aprovar el nostre Pla d’Igualtat, hem iniciat el desplegament de mesures a favor de la igualtat de drets i oportunitats de les persones de l’empresa, així com per promoure també la conscienciació en el sector tecnològic i en la socitetat en general. Aquestes mesures van de bracet de les accions que deriven del nostre Pla de Responsabilitat Social Corporativa , que al seu torn, vol ser un reflex dels valors i missió de Basetis.

A la xerrada compartiré amb l’audiència exemples d’algunes d’aquestes mesures i les posaré en el context cultural i professional de Basetis.
 

Inscriviu-vos-hi!

La jornada tindrà lloc el divendres 7 de febrer a les 10:00 h a Gornal Activa, carrer de Can Trias, 20. Hi esteu convidats; per assistir-hi només cal que empleneu aquest formulari:
 

Formulari d’inscripció

 

Animeu-vos!

 

Programa de Les dones i la nova indústria

Foto de capçalera: Basetis

 

compromís social,igualtat,Open,PushingSocialChange,rsc,