A Baliente estem molt orgulloses de presentar la nostra primera campanya de notorietat! En el context dels dies de l’orgull de Barcelona, ​​Baliente i la Fundació Enllaç, entitat que treballa per atendre les necessitats de la gent gran LGBTIQ+, hem llançat una innovadora campanya de visibilització de la gent gran LGTBIQ+. Sota el lema “L’orgull no té edat”, la iniciativa pretén cobrir la manca de representació d’aquest col·lectiu. I és que a l’hora de fer una campanya de publicitat o dissenyar materials de comunicació, els professionals solen recórrer a bancs d’imatges on no hi ha fotografies de persones d’edat més avançada. 

 

Per cobrir aquesta manca de representació, Alba, Miquel, Joan, Lola i Alpe, persones voluntàries de la Fundació Enllaç, van posar en una sessió de fotos per donar visibilitat a la seva realitat. 

 

Aquestes fotografies s’han pujat a un banc d’imatges perquè puguin ser utilitzades de manera gratuïta en futures campanyes publicitàries i com a materials de comunicació, assegurant una representació més diversa i inclusiva del col·lectiu LGTBIQ+. Unes imatges que en menys d’una setmana han aconseguit més de 6.000 visualitzacions i 65 descàrregues. 

 

A més de les fotografies, la campanya també compta amb un vídeo principal i altres càpsules on els protagonistes compten la seva experiència. Uns materials que han aconseguit més de 60.000 reproduccions i unes 2.000 interaccions. Si encara no els heu vist, entreu al nostre Instagram! (i de pas, feu-nos un Follow 😉 ) 

 

Col·laboració de la nostra área de Social

Aquesta campanya no hauria arribat tan lluny sense la col·laboració de l’àrea de Social de Basetis, qui ens ha finançat la inversió en Social Ads i la despesa del fotògraf professional. Des d’aquí us volem donar les gràcies!!! 💜

 

Amb aquesta col·laboració, Baliente i Fundació Enllaç esperen contribuir a un món sense estereotips, on totes les realitats siguin visibilitzades i respectades.

Baliente,