A BaseTIS seguim compromesos amb la Magic Line!

Enguany hem tornat a aconseguir una magnífica xifra, superant la de l’any passat. Entre tots i a través de les accions que hem organitzat al voltant del nostre equip hem aconseguit recaptar 1652 euros per col·laborar amb la campanya de la Magic Line, impulsada per l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Enhorabona a tothom que ha contribuït d’una manera o d’una altra per ajudar als col·lectius de persones en situació de vulnerabilitat. La campanya ha estat un èxit i això s’ha degut gràcies a la vostra solidaritat i a la implicació de les persones que s’han volcat a organitzar les accions per captar fons, a difondre-les, a moure-les. BaseTIS segueix creixent també amb aquestes mostres de compromís i solidaritat de tots plegats.
 

Això no s’acaba

Informar-vos de que si hi ha algú que encara vol fer una donació, té temps fins finals de setmana i ho pot fer a través d’aquest enllaç. I l’any vinent, segur que ens organitzem per tornar-hi i superar-nos de nou!
 

Algunes estampes

A continuació us deixem les imatges de les dues últimes accions de la campanya per a recaptar diners per a la causa. Els esmorzars solidaris a les nostres oficines de Sant Cugat i La Pedrera, i una foto de l’equip de BaseTIS que va participar en la caminada organitzada per la Magic Line, la qual va aplegar a 13.000 persones el passat diumenge 25 de febrer. Per altra banda, afegim també l’enllaç al vídeo del sorteig que vam realitzar d’un viatge sorpresa per a dues persones, activitat amb la qual també vam recaptar fons venent butlletes entre els membres de la oficina. 

Gràcies a tots i totes!!
 

Article relacionat

Fotos del cos: BaseTIS

 

compromís social,compromiso social,Esdeveniment,Events,Magic Line,Medalla Blogger,Open,PushingSocialChange,social,