La Magic Line va començar el 2014 i des de llavors s’han recollit més de 600.000 € que s’han de dedicat a diversos àmbits relacionats amb les persones en situació de vulnerabilitat. Dilluns 6 de març farem l’esmorzar solidari a BaseTIS per recollir diners per aquests col·lectius. Conegueu tot seguit on es destinaran els vostres donatius.
 

Salut mental

En el marc de persones amb problemes de salut mental s’han finançat teràpies complementàries com ara activitats plàstiques, musicoteràpia o fins i tot un grup de teatre. Aquestes teràpies serveixen per a millorar la comunicació, l’autoestima i, en definitiva, per a que aquests malalts se sentin millor. Paralel·lament, també es finançen programes d’allotjament i es dóna suport a centres d’acollida per a malalts mentals.
 

Persones sense llar

Per altra banda, el Programa Llars s’encarrega d’oferir una atenció integral en els casos de persones sense llar i en risc d’exclusió social que necessiten un acompanyament.
 

Dependència

Respecte a la dependència hi ha el programa Príncep, que intenta fer la vida dels nens amb un elevat grau de dependència i les seves famílies una mica més fàcil. Són casos de malaties cròniques, que poden necessitar cures domicilìaries, trasllats freqüents a l’hospital… Però també s’han finançat activitats per a persones grans i fins i tot uns tallers orientats als cuidadors d’aquestes persones dependents, per tal de millorar la gestió dels conflictes amb aquestes famílies.
 

Recerca

La recerca també és important i fins ara s’han dut a terme quatre estudis diferents a la Fundació per a la recerca SJD. Els de l’any passat van ser: Prevalença de variables en pacients amb primers episodis psicòtics i Esports i funció sinàptica neuronal.
 

Cooperació

I no ens oblidem de la cooperació internacional. Des de millores sanitàries a una clínica d’Arequipa (Perú), fins a posar internet a una escola d’infermeria a Sierra Leone passant per l’enviament de menjar, mantes i aïgua als supervivents del terratrèmol de l’equador que hi va haver a l’abril de l’any passat.
 

Suport a entitats

Finalment, hi ha una sèrie d”entitats que tot i no dependre directament de Sant Joan de Déu, també reben part d’aquest finançament. Són, sobretot, fundacions per a l’ajuda de gent en risc d’exclusió social, però també de suport a persones grans tutelades.

Si teniu ganes de veure amb una mica més de detall tots els projectes que s’han pogut dur a terme a partir d’aquesta iniciativa, aquí teniu l’enllaç a la seva web.
 

Col·labora!

Pots fer el teu donatiu per a la Magic Line a través de l’equip de BaseTIS que participarà a la caminada.
 

Foto de capçalera de la Magic Line
compromís social,compromiso social,Magic Line,Medalla Blogger,Open,PushingSocialChange,