Com ja vaig fer l’any passat, segueixo compromès a organitzar una marxa / cursa del meu poble: Arenys de Munt. Es tracta d’Els Termes d’Arenys de Munt, un esdeveniment que enguany arriba a la seva 32a edició i que conté un elevat component solidari, ja que es col·labora amb diverses entitats socials i es realitzen diverses accions a favor de persones i col·lectius que ho necessiten. Per aquest motiu i com explico més avall, Basetis s’ha implicat amb la marxa donant-nos un cop de mà amb el patrocini. L’esdeveniment està compost per 3 distàncies.

Aquest any repetim els recorreguts de l’última edició (fa dos anys per culpa de la covid-19). Tot seguit us els detallo.
 

Recorreguts

31 km – El Trail o la llarga

Aquesta, sortirà del poble per endinsar-se al Parc Natural del Montnegre i el Corredor per arribar al Corredor i acabar pujant al Montalt i fent la baixada dels quatre turons emblemàtics de la zona.

Recomanada per a persones corredores.
 

23 km – La mitja

Des del meu punt de vista, la reina del dia. Segueix el mateix recorregut que la llarga, però aquesta no arriba al Corredor, sinó que talla directe cap a la Creu de Rupit per acabar fent la baixada dels 4 turons.

Si sou gent caminaire, tindreu temps de sobres per acabar-la, però jo la recomanaria a corredors. Igualment gaudireu.
 

13 km – La popular

Si sou de caminar, és la vostra. Si sou de poc caminar, també és la vostra. Fa una volta per la zona nord del poble amb vistes tant al poble com al Montseny.
 

Kids – La dels nens i nenes

Per desgràcia aquest any a causa de les restriccions per la covid-19 ens hem vist forçades a cancel·lar la cursa de la quitxalla. Estem molt tristes per aquest fet. Esperem que l’any vinent sí que la podem organitzar i repetir tota la festa que es generava!
 

Bonus track

He format part del grup de disseny dels tracks i us recomano que guardeu forces pel final

D’altra banda, des del meu punt de vista no cal córrer amb motxilla, ja que teniu avituallaments de sobres. Per caminar sí que ho recomano.
 

Serveis

Òbviament tant a l’arribada com durant la cursa oferirem el màxim de serveis possibles:

  • Avituallaments
  • Marcatge
  • Entrepà a l’arribada
     

El patrocini

L’esdeveniment té un fort component solidari i és per això que vaig demanar el patrocini de Basetis. Dins les coses que fem:

Basetis, en aquest cas, ens ha ajudat amb el patrocini a fer front als dorsals i a les samarretes. Des de l’organització només podem donar “Mil gràcies!”
 

Més informació

Teniu tota la informació a la pàgina web de la marxa. La inscripció a alguna modalitat encara és oberta.

Animeu-vos a participar!
 

Fotos: Joan Maresma / Els Termes d’Arenys de Munt
cultura,cursa,els termes,Events,Open,patrocinis,PushingSocialChange,social,