Com ja vaig fer l’any passat, continuo compromès a organitzar una marxa / cursa del meu poble: Arenys de Munt. Es tracta d’Els Termes d’Arenys de Munt, un esdeveniment que enguany arriba a la seva 32a edició i que conté un elevat component solidari, ja que es col·labora amb diverses entitats socials i es realitzen diverses accions a favor de persones i col·lectius que ho necessiten. Per aquest motiu i com explico més avall, Basetis s’ha implicat en la marxa donant-nos un cop de mà amb el patrocini. L’esdeveniment està compost per 3 distàncies.

Aquest any repetim els recorreguts de l’última edició (fa dos anys per culpa de la covid-19). Tot seguit us els detallo.
 

Recorreguts

28,5 km – El Trail o la llarga

Aquesta, sortirà del poble per endinsar-se al Parc Natural del Montnegre i el Corredor per arribar al Montalt, passant per les Roques de l’Avi i mil i un corriols. Tot i que sembla curta en distància, no us confieu, és un trencacames molt dur.

Recomanada per a persones corredores.

 

 

18 km – La mitja

Segueix el mateix recorregut que la llarga, però aquesta no arriba al Montalt ni al Roc de l’Avi, sinó que talla directe cap a la Creu de Rupit per acabar fent la baixada tècnica molt divertida.

Si sou gent que camineu habitualment, tindreu temps de sobres per acabar-la, però jo la recomanaria a corredors. Igualment gaudireu.

 

 

13 km – La popular

Si sou de caminar, és la vostra. Si sou de poc caminar, també és la vostra. Fa una volta per la zona nord del poble amb vistes tant al poble com a tota la línia de costa.

 

 

Xics – La dels nens i nenes

Tornem a fer la Xics després de la covid! Cursa 100% solidària a dins de la plaça del poble. La veritat, us recomano veure-la en directe, la quitxalla surt com un llamp!

 

 

Bonus track

He format part del grup de disseny dels tracks i us recomano que guardeu forces pel final

D’altra banda, des del meu punt de vista no cal córrer amb motxilla, ja que teniu avituallaments de sobres. Per caminar sí que ho recomano.
 

Serveis

Òbviament, tant a l’arribada com durant la cursa oferirem el màxim de serveis possibles:

  • Avituallaments
  • Marcatge
  • Entrepà a l’arribada

 

El patrocini

L’esdeveniment té un fort component solidari i és per això que vaig demanar el patrocini de Basetis. Dins les coses que fem:

Basetis, en aquest cas, ens ha ajudat amb el patrocini a fer front als dorsals i a les samarretes. Des de l’organització només podem donar “Mil gràcies!”

 

Més informació

Teniu tota la informació a la pàgina web de la marxa (que he fet jo i que podeu criticar). La inscripció a alguna modalitat encara és oberta.

Animeu-vos a participar!
 

Fotos: Joan Maresma / Els Termes d’Arenys de Munt
caminada,cursa,Esport,Open,solidaritat,termes22,trail,