884 € per a tothom!

A Basetis ens hem sumat a la causa de Metges Sense Fronteres amb una donació total de 884 €.

Fa uns mesos, vaig fer un donatiu a títol personal per a aquesta causa, tal i com explico més avall. Ho vaig comunicar a l’àrea de Social de Basetis i aleshores es va obrir un període per convidar a les treballadores i treballadors a fer les seves aportacions. Al tancar-se aquest període les donacions havien ascendit a 260 € i llavors, Basetis , seguint la seva política de compromís social, va decidir multiplicar l’aportació per un factor de 2,4. El donatiu de l’empresa va ser de 624 €, que sumat a les aportacions individuals, ascendeix a la quantitat toal de 884 €. 
 

Com va sorgir aquesta donació?

Seguint amb el propòsit familiar de realitzar 3 donacions a l’any, hem decidit que ajudar als més necessitats a rebre atenció mèdica esdevé pràcticament un deure.

Quan un grup humà és colpejat per la guerra, la violència o la inestabilitat social, o el país en el qual viu és fràgil a causa de la manca de recursos, la falta d’accés als serveis de salut es converteix en una cosa generalitzada: això significa que moltes persones no podran rebre atenció mèdica quan la necessitin, per molt greu que sigui el seu estat.

“L’atenció que proporcionen els nostres equips intenta cobrir les necessitats més urgents, tant en els diferents nivells de l’atenció mèdica (des de la primària a l’hospitalària, passant per la comunitària) com a través d’activitats de gran impacte en la salut, com les relacionades amb l’aigua i el sanejament.”

Neutralitat, imparcialitat, no discriminació, compromís personal i ètica mèdica. Aquests són els valors que defineixen a l’organització Metges Sense Fronteres, i que cadascuna de les persones que treballen en l’organització, que actúa a més de 70 països, ha de fer seus. 
 

Tu també pots ajudar

T’animo a posar el teu petit gra de sorra i poder tirar endavant aquest projecte tant important per a tothom! Aquí tens l’enllaç per ampliar les donacions!
 

Moltes gràcies a tothom!!
 

Foto de capçalera: Metges sense Fronteres
compromís social,compromiso social,donacions,Medalla Pulitzer,Open,PushingSocialChange,social,