Aquesta setmana hem estrenat un nou espai de treball que se suma a les nostres oficines. Des del dilluns passat, a més de a La Pedrera, al coworking de DepotLab Barcelona, també podeu trobar-nos en ple centre de Barcelona, a la Ronda de Sant Pere. La nova oficina està ubicada a la setena planta del coworking Aticco Urquinaona.

Els canvis d’ubicació dels projectes amb què treballem i el creixement de Basetis en quant a nombre de persones van portar-nos a centralitzar els nostres espais a Barcelona, motiu pel qual, vam decidir tancar l’oficina de Sant Cugat després de 4 anys de funcionament i cercar nous llocs de treball a la ciutat.
 

Oficines actuals

La nostra seu social segueix essent l’oficina de la Casa Milà, La Pedrera, on hi treballen equips de Data, Development, Artificial Intelligence, Mobile, Experiences, Management & Business, Admin i altres àrees d’estructura . Aquesta té capacitat per a unes 80 persones.

El passat mes de febrer, vam obrir un nou espai ben a prop, al coworking DepotLab Barcelona situat al carrer Bruc, en el qual hi treballen unes 40 persones de Basetis. Actualment s’hi troben principalment equips de Mobile, Infrastructure, Videojocs i altres Experiences.

A aquestes, se suma la nova oficina d’Aticco Urquinaona, on hi treballen 60 persones més de diversos equips, com Data, Development, Infrastructure, Design i projectes interns. 

Però a Basetis encara comptem amb uns 70 companys i companyes més que es distribueixen a les oficines dels nostres clients, i quatre persones més que treballen de manera remota des de les seves oficines particulars de Castelló, València i Madrid.
 

Foto: Jenifer López / Basetis
DepotLab,environment,La Pedrera,oficines,Open,