1350€ #ParaLosValientes

A BaseTIS ens hem sumat a la causa #ParaLosValientes de l’Hospital Sant Joan de Déu amb una donació total de 1350 €.

Fa un parell de mesos, vaig fer un donatiu a títol personal per a aquesta causa, tal i com explico més avall. Ho vaig comunicar a l’àrea de Social de BaseTIS i aleshores es va obrir un període per convidar a les treballadores i treballadors a fer les seves aportacions. Al tancar-se aquest període les donacions havien ascendit a 225 € i llavors, BaseTIS, seguint la seva política de compromís social, va decidir multiplicar per cinc l’aportació: 1125 €. 
 

Què és #ParaLosValientes?

Existe un monstruo muy cobarde que quiere asustar a los valientes, pero no le tenemos miedo porque lo vamos a vencer creando el centro oncológico infantil más grande de Europa.

Aquest és el text de benvinguda de la campanya de l’hospital Sant Joan de Déu per a la creació del que pretén ser un dels majors centres oncològics infantil d’Europa. La meva familia i jo vam decidir fer-hi una petita donació i vaig engegar la iniciativa interna a BaseTIS per intentar sumar més gent a la causa.
 

Com va sorgir aquesta donació?

Tots haureu vist en algun moment la campanya televisiva de personatges importants, però en el meu cas, tinc un amic, la meva parella de dobles de tennis veterans (sí, tinc una edat!!), que mitjançant la seva empresa va realitzar una campanya per recaptar fons amb un concert benèfic del grup In Crescendo a la basílica de Santa Maria del Pi.
 

Què em va motivar a fer aquesta donació?

Per una banda, el fet de ser un amic personal qui em demanava col.laborar, i per altra banda, haig de reconèixer que la feina que fem a BaseTIS en aquest sentit m’ha ajudat a créixer com a persona.

Hi ha moltes maneres de col.laborar i molts projectes diferents. Fins ara hi posava el meu granet de manera no econòmica, però a finals de l’any passat ens vam reunir els meus fills i la meva dona i vam decidir fer un petit pressupost per a donacions econòmiques, que repartirem entre dos o tres projectes anuals, i seran els meus fills que decidiran a quins projectes.
 

La Crida: Tu també pots ajudar

Us animo a tots a posar el vostre petit gra de sorra i poder tirar endavant aquest projecte tant important per als infants d’avui com pels de demà.

Us deixo l’enllaç per a fer les donacions!
 

Moltes gràcies a tothom!!
 

Foto de capçalera: Para Los Valientes / Hospital SJD
compromís social,compromiso social,donacions,esdeveniments,eventos,Events,Open,PushingSocialChange,social,