L’any passat per aquestes dates us explicava la història del Yuchen Fu, un amic de l’escola de la meva filla Jana que ara fa dos anys se li va diagnosticar un medul·loblastoma quan només tenia quatre anys. En aquell moment, la família Fu —afectada per l’impacte i la duresa de la malaltia— va decidir fer front al sentiment d’impotència que aquesta generava engegant una sèrie d’accions que havien de servir per recollir fons destinats a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu. I així van néixer Els Petits Valents, dels quals és un orgull formar-ne part. 

El petit Yuchen ja ha deixat l’hospital, la seva operació va ser dura però li va permetre tornar a casa i iniciar un procés de rehabilitació que va vent en popa! Aquest setembre en Yuchen ha tornat a l’escola al costat dels seus amics. Però ens cal seguir lluitant i sumant esforços per tal que tots els petits valents puguin tornar a casa com en Yuchen.
 

El teu arbre, la teva estrella

L’any passat vam iniciar la campanya per vendre estrelles de nadal “El teu arbre, la seva estrella” (les quals encara decoren la nostra oficina de Basetis a La Pedrera). La iniciativa va ser tot un èxit i amb l’ajuda i col·laboració de milers de  persones es va aconseguir recollir 18.367 €, que van ser entregats als representants de l’Hospital de Sant Joan de Déu el 24 de gener del 2019.

Si afegim aquesta xifra a la resta de diners recollits per Els Petits Valents d’ençà que van diagnosticar-li la malaltia a en Yuchen, la contribució suma un total de 30.750 €, recaptats des d’abril del 2018 fins al setembre del 2019.
 

Tu també pots col·laborar

Aquest any hem iniciat una nova campanya nadalenca “Posa color al teu Nadal, i al seu”, amb la venda d’estrelles de més colors: groc, lila, rosa i blau-verd.  Ens hem  marcat un objectiu que és la venda de 12.500  estrelles per poder fer una donació de 25.000 €!

Si tens interès en comprar una estrella, només m’ho ha de dir!  L’estrella té un preu de 3 €, dels quals, 1 € correspon al cost d’elaboració de l’estrella i 2 € són la donació que farem a l’hospital.
 

Vols estrelles o més informació?

Contacta’m directament si ets de Basetis (porto les estrelles a l’oficina tots els dies!) o fes-ho a través de la pàgina web de la iniciativa.

Ajuda’ns a posar color al teu Nadal i al seu!

 

Imatges: Els Petits Valents
compromís social,compromiso social,donacions,Els Petits Valents,Medalla Pulitzer,Open,PushingSocialChange,social,