El passat cap de setmana del 6 i 7 de maig es va celebrar la tradicional caminada santsenca de més de seixanta quilòmetres, i les persones més ràpides van culminar el cim de Montserrat en unes 8 hores.
 

Crònica de la cursa

Enguany, en total hi havia 127 inscrites, de les quals 113 van arribar a Montserrat, havent-hi, per tant, 14 abandonaments tots ells per causes menors. Les persones més ràpides van arribar a Montserrat cap a la 1 de la matinada, en un temps d’unes vuit hores. El gran gruix de gent va arribar entre les set i les nou del matí, mentre que els últims ho van fer a dos quarts d’una del migdia, en divuit hores i mitja.

L’aportació de Basetis per la cursa va ser de 500€, que es va fer servir per elaborar les tasses que es van repartir entre totes les participants:
 

 

Donació de la cursa

Un any més, hem fet una donació amb tots els aliments que van sobrar de la caminada a la ONG: El gra de blat.
 

 

Mostra d’imatges

Volem donar les gràcies a totes les voluntàries, patrocinadors, i participants que han fet possible que aquesta 12a edició sigui tot un èxit. Ara ja podem començar a pensar en la pròxima edició. Posarem tots els nostres esforços a què més persones puguin gaudir d’aquesta caminada.
 

Caminada Sants-Montserrat

Caminada Sants-Montserrat

Caminada Sants-Montserrat

Fotografies de la UEC de Sants
notorietat,Open,patrocinis,social,