Durant la festa d’estiu vam presentar les tasques més rellevants que hem fet a l’àrea de social els darrers 6 mesos i vam anunciar els guanyadors del sorteig del Lottery Pick. Vam sortejar 3000 € dels diners recaptats en l’últim Bonusetis a repartir en tres entitats.

  • 1.000 € per l’Associació grup suport L’Aurora proposat per Pablo Salas Ferrer.

  • 1.000 € per l’Associació Albert Sidrach proposat per la Teresa Feu.

  • 1.000 € per Progat Catalunya proposat per l’Alejandra Catalano.

 

Associació grup suport L’Aurora

És una associació sense ànim de lucre que ajuda als vaixells de rescat del Mediterrani quan estan parats fent reparacions al port de Borriana.

El Pablo Salas Ferrer ens explica:

“Fa uns anys va atracar el primer vaixell de rescat de migrants al mediterrani al port de la meva ciutat, Borriana, des d’aquest moment va començar un moviment d’ajuda per tal de fer la vida més fàcil a les tripulacions, perquè puguin dedicar el temps al verdaderament important, que és preparar el vaixell per salvar vides a la mar. Aquest moviment es va anar fent gran a poc a poc fins a consolidar-se en l’associació grup de suport l’Aurora. 

Els conec per què he seguit el moviment i molts d’ells són amics (de tota la vida). A més a més no cal dir que la feina que fan és encomiable. D’ençà que són l’Aurora he col·laborat amb tot allò que he pogut de manera voluntària (com tots els militants). 

Vaig pensar que la Lottery pick els vindria molt bé, perquè sempre tenen campanyes i projectes molt costosos. Ara mateix tenen un projecte per muntar un espai al port perquè el col·lectiu tingui un espai fix. https://aurorasuport.org/projecte-mecentage-base-operativa-de-laurora-al-port-de-borriana/

 

Associació Albert Sidrach

Associació per la investigació del Sarcoma d’Ewing (Càncer infantil), considera una malaltia minoritària.

“Somos una asociación creada por parte de familiares y amigos de Albert Sidrach, joven que nos dejó mientras luchaba contra el Sarcoma de Ewing.

La Teresa Feu ens explica:

“L’Associació Albert Sidrach és una associació creada per familiars i amics de l’Albert Sidrach que recapta fons per la recerca i investigació del Sarcoma d’Ewing, malaltia minoritària per la qual va morir l’Albert. Un amic de la carrera, també basetià, era una persona del seu cercle proper d’amistats.

L’Associació Albert Sidrach és una entitat que està molt activa, organitza esdeveniments i actes per intentar conscienciar i donar a conèixer aquesta malaltia minoritària.”

 

Progat Catalunya

Associació que defensa el gat lliure, la seva vida en llibertat i la seva integració en hàbitats que compartim.

Alejandra Catalano ens explica:

“La feina de Progat Catalunya és gestionar les colònies de gats que viuen al carrer i la difusió de gats abandonats o perduts. La tasca d’entitats com la nostra és atendre els gats d’una manera ètica i sostenible per evitar malalties, accidents i reduir el nombre de gats de carrer. Per fer-ho apliquem el mètode CER (Captura-Esterilització-Retorn), vetllem pel seu benestar i fem molta pedagogia en la importància de xipar i esterilitzar gats i gossos. Només a Barcelona ciutat gestionem unes 638 colònies, amb un total de 7.283 gats.

Fa molts anys que col·laboro amb aquesta entitat i fa poc que vaig entrar a la junta on he pogut veure la feinada que representa gestionar una entitat com aquesta. També es necessiten molts recursos i els diners del sorteig del Lottery Pick ajudaran a molts gats sense llar.”

Moltes gràcies a totes!

social@basetis.com

Foto de capçalera de Pexels
compromís social,lottery pick,Open,social,