Basetis i la Factoría F5, un bootcamp de caràcter inclusiu i solidari, col·laborem per organitzar un seguit de xerrades-taller mensuals amb l’objectiu de potenciar la figura de la dona programadora en el sector digital. Aquestes s’anomenen TechSides Women i es vol que siguin mensuals, amb la presentació de les ponents, la formació i finalment compartint un pica-pica per potenciar el networking.
 

De què anirà la formació?

Aquesta tercera edició del TechSides Women és una continuació de l’anterior, on vam introduir-nos al motor de Unity i vam aprendre a crear els nostres primers animals. En aquesta edició, aprendrem a moure l’animal i simularem el comportament en el seu hàbitat.

 

Què he de portar?

 

Quan? On?

La propera formació serà el dijous 16 de gener a les 18:30h, a la seu de Factoria F5, al Carrer del Bruc, 149, Barcelona. També us deixem el mapa per a què ho podeu localitzar.

 

A qui van adreçades?

A tothom! Tot i que és recomanable haver assistit a la primera sessió sobre Unity, no és imprescindible. No es requereix experiència prèvia en el sector tecnològic i les sessions no són exclusives de Basetis ni Factoria F5, sinó que volem que vingui el màxim de gent possible. Així que ja podeu convidar-hi totes les vostres amistats. Això sí, hi haurà aforament limitat, de manera que us haureu d’apuntar de pressa si no us voleu quedar sense plaça.

Apunta’t

 

No hi podeu faltar!

 

Foto portada: Foto de Factoria F5

Factoría F5,Formación,igualtat,knowledge,Open,TSW,Unity,