Basetis i la Factoría F5, un bootcamp de caràcter inclusiu i solidari, col·laborem per organitzar un seguit de xerrades-taller mensuals amb l’objectiu de potenciar la figura de la dona programadora en el sector digital. Aquestes s’anomenen TechSides Women i es vol que siguin mensuals, amb la presentació de les ponents, la formació i finalment compartint un pica-pica per potenciar el networking.
 

De què anirà la formació?

En aquesta segona edició del TechSides Women, a càrrec de Dani Albás i jo mateixa, posarem en marxa el motor del nostre propi videojoc amb Unity. Generarem un nivell de terreny amb Perlin Noise, crearem un animal amb un prefab i simularem el comportament en el seu hàbitat. Sabem que només tenim dues hores intenses de taller, però estem preparant una segona edició perquè continueu dissenyant l’espai i les situacions que viurà el teu personatge. 

 

Què he de portar?

 

Quan? On?

La propera formació serà el dijous 12 de desembre a les 18:30h

A la seu de Factoria F5, al Carrer del Bruc, 149, Barcelona. També us deixem el mapa per a què ho podeu localitzar. 

 

 

 

 

A qui van adreçades?

A tothom! No es requereix experiència prèvia en el sector tecnològic i les sessions no són exclusives de Basetis ni Factoria F5, sinó que volem que vingui el màxim de gent possible. Així que ja podeu convidar-hi totes les vostres amistats. Això sí, hi haurà aforament limitat, de manera que us haureu d’apuntar de pressa si no us voleu quedar sense plaça.

Apunta’t a Meet UpApunta’t al Facebook

 

No hi podeu faltar!

 

Foto portada: Foto d’Andre Hunter on Unsplash

compromís social,compromiso social,Factoría F5,Formación,igualtat,Open,PushingSocialChange,TSW,Unity,