El 21 de gener del 2019, tal dia com avui d’un any enrere, a Basetis vam entrar a formar part del Cercle Tecnològic de Catalunya, el CTecno, una entitat amb la qual ja havíem col·laborat amb el projecte de Sport2Live dins del programa social #esTICenllaçat . Les raons d’aquesta associació ja us les vam explicar en aquest post, i un any més tard, només podem ratificar que va ser una decisió d’allò més encertada.
 

Una mirada enrere

Han estat més de 10 events als que hem assistit al llarg de l’any, amb diferents formats: matiners coffe&CIO,  interessants esmorzars-networking,  profitoses sessions de treball compartit… amb temàtiques d’allò més diverses i interessants: dones, educació, intel·ligència artificial (IA), talent, cultura, transformació…

Hem assistit a profitoses xerrades sobre la visibilitat de les dones en el món TIC; innovadors debats sobre el talent digital; enriquidores ponències sobre la necessitat de disposar d’una estratègia en IA per part de les empreses;  sessions de treball en equip per proposar accions pel Pla d’Educació Digital de la Generalitat de Catalunya; interessants reflexions sobre la presència del català en el sector digital; taules rodones properes amb en Xavier Milà director d’Estratègia i Comunicació del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat de Catalunya…. Fins i tot vam anar al Liceu i vam pujar a l’escenari! (us ho prometo)! Perquè les arts escèniques i les TIC també poder ser un bon binomi de futur.

Tot això, ens ha permet crear noves relacions que es podrien consolidar en projectes futurs 🙂 Però sobretot ens ha permès que Basetis sigui una empresa més coneguda i amb més presència en el nostre sector!

Moltes gràcies CTecno per aquest any tan emocionant!
 

Esperem poder-ne celebrar molts més plegats!

 

Foto de capçalera: CTecno
CTecno,Open,TIC,