El 6 de novembre passat, Basetis va complir 10 anys i com hem anat fent al llarg de la nostra trajectòria ho vam celebrar amb els companys i companyes de l’empresa. Però en aquesta ocasió, pel fet d’acumular la primera dècada d’història basetiana, vam voler estendre el fet d’haver assolit aquesta fita en l’abast i en el temps. Així, vam organitzar també una celebració amb clients i empreses col·laboradores, i ens plantegem algunes accions que realitzarem al llarg del 2020, coincidint amb el nostre desè any de vida.

Amb aquestes celebracions, volem agrair a totes les persones del nostre entorn el haver pogut créixer com a empresa gràcies a elles i sumar un any més cada 6 de novembre. A data d’avui som 280 persones en el nostre equip i això és un mèrit col·lectiu, que aconseguim amb la implicació de qui treballa i ha treballat a l’empresa, els nostres clients i partners, però també les entitats socials amb què col·laborem i que omplen de sentit la nostra missió, proveïdors, universitats i centres educatius, i moltes altres persones que ens donen suport.

Resumim tot seguit algunes de les accions empreses fins ara.
 

El tradicional esmorzar

Cada cop son més les persones de Basetis que treballen a les nostres seus de La Pedrera i Aticco Urquinaona, a les oficines dels nostres clients i en remot des de diversos punts de la geografia nacional i també europea. Però això no ha estat un impediment per a què puguem gaudir, el mateix 6 de novembre, d’un magnífic esmorzar sigui quina sigui la ubicació de les persones de l’empresa. Tot un repte que des de fa uns anys, l’equip d’Events i d’Admin, organitza per a què aquest esmorzar arribi a tothom més o menys a la mateixa hora. El 6 de novembre passat vam repartir esmorzar per a 270 persones, que no és poc.
 

Basetis - Esmorzar de 10è aniversari a l'oficina de La Pedrera

Esmorzar a l’oficina de La Pedrera
 

Copa amb qui treballa i ha treballat amb nosaltres

Des de fa uns anys, també el dia 6 de novembre, l’àrea d’Events organitza un altre esdeveniment al vespre. Es tracta d’una trobada informal per prendre una copa amb companys i companyes de l’empresa, però també amb aquelles persones que en algun moment passat han treballat amb nosaltres.

L’aniversari és una bona excusa per reunir-nos amb qui treballa a altres oficines i no veiem habitualmnent, però també per retrobar-nos amb extreballadores i extreballadors. Aquestes persones formen part del creixement de Basetis i ens agrada mantenir el vincle amb elles i fins i tot, trobar nous projectes comuns.
 

Trobada amb clients i partners

Com a novetat i amb motiu dels 10 anys, el 24 d’octubre passat vam decidir realitzar una altra trobada de networking i alhora lúdica, en aquest cas adreçada a clients i organitzacions col·laboradores, gràcies als quals hem aconseguit arribar fins on som ara.

L’assistència va superar les nostres expectatives inicials i es van apropar 75 persones entre clients i col·laboradors, on juntament amb la gent de Basetis que hi van participar, es van superar les 120 persones a l’acte. Aprofitant l’emblemàtica ubicació de les nostres oficines a l’edifici de La Pedrera a Barcelona, vam organitzar l’esdeveniment en dues parts:

Primer, es va realitzar una trobada al Saló Gaudí (antigues cotxeres de La Pedrera) on es va poder conèixer amb més detall els serveis que ofereix Basetis mitjançant diferents stands i presentacions a càrrec de companys i companyes. L’acte va servir per compartir experiències entre tots els convidats. A més, tothom va poder col·laborar amb alguns dels projectes socials que Basetis participa i conèixer més de prop alguns aspectes del nostre compromís social. Com a resultat, Basetis va fer tres donacions en nom de les persones participants a les següents iniciatives:

 

Després, vam poder fer una visita nocturna guiada per La Pedrera, on tothom va poder conèixer els secrets i els racons més emblemàtics d’aquest magnífic edifici. L’acte va finalitzar amb un brindis a un dels patis interiors abans de la mitja nit.

En el 2020 farem més coses per commemorar aquesta primera dècada de Basetis. Esperem que en siguin moltes més!
 

Basetis - Trobada del 10 aniversar amb clients i parnters

Trobada amb clients i partners.
 

Bsetis - Visita nocturna a La Pedrera

Visita nocturna a La Pedrera
 
Fotos: Basetis
aniversari,Basetis10years,Communication,esdeveniments,eventos,Events,Open,