A Catalunya hi ha 167 estudis de videojocs que donen feina a 3.381 professionals i que generen una facturació anual al voltant dels 500 milions d’euros. La indústria catalana del videojoc representa el 51 % del total d’espanya i ocupa una de les posicions capdavanteres del sector a Europa. Per visibilitzar l’activitat i impacte de tot aquest teixit empresarial, el Palau Robert ha obert fins al 4 de setembre l’exposició Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya, on es pot jugar, entre altres, a Narita Boy, un joc d’Studio Koba en el qual ha participat Basetis des de l’equip d’Interactive Media i que ha estat publicat per Team 17.

 

Sobre Narita Boy

El Creador -un geni del seu temps-, va construir una consola de videojocs anomenada Narita One el títol principal de la qual és Narita Boy.

En aquell moment Narita Boy es converteix en un gran èxit! Les còpies dels cartutxos estan volant de les botigues de tot el món. En qüestió de setmanes, Narita Boy és el videojoc més venut de tots els temps, aclamat per la crítica pel seu homenatge a la cultura dels 80 i la seva banda sonora excepcional.

Mentre això passa, dins del codi, el regne digital es connecta amb la realitat. HIM ha tornat i esborrat els records del Creador. El programa Supervisor, Motherboard i els seus agents han activat el protocol Narita Boy. Els Stallions estan arribant i el Regne Digital necessita un heroi!
 

Vols saber-ne més?

Apropa’t a l’exposició i juga a Narita Boy
 

Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya

– Fins al 4 de setembre –
Palau Robert.
 Passeig de Gràcia, 107.

Entrada lliure!
 

Adrián Chamorro i David Flores, participants de Basetis en el desenvolupament de Narita Boy, i Marc Castells, CEO de Basetis, a l’exposició.
Imatge de Basetis
Foto de capçalera de Basetis
cultura,interactive media,Medalla Pulitzer,Open,Videojocs,