Què és Wild Browser?

És un navegador compatible amb el sistema operatiu Android anomenat Wild. Compta amb una interfície fàcil d’utilitzar que fa que la navegació sigui còmode i segura.

 

Què el fa especial?

Per defecte, tots els beneficis que reben a través de l’ús del navegador es destinen, a parts iguals, a diferents organitzacions que vetllen pel benestar animal i que estan adherides al seu programa. Les donacions a les organitzacions es fan de la manera més transparent possible, és per això que tota la informació relacionada amb els pagaments seran accessibles i consultables per als usuaris.

 

Quin és l’origen?

Joseph i Julia McGowan els fundadors de Wild, van passar un mes a la regió de la tundra àrtica on van quedar hipnotitzats per l’espectacularitat de l’extrem nord i la seva fauna, en especial la guineu àrtica.

Més tard va saber que aquestes criatures estan disminuint de manera perillosa en nombre, a causa de l’excés de caça en algunes zones. Però no només la guineu està en perill: a la tundra hi ha poca biodiversitat. No hi ha una gran varietat d’espècies animals. Les fluctuacions en una població animal poden afectar dràsticament les poblacions d’una altra.

Després d’adonar-se de la fragilitat de les biosferes, on moltes espècies animals estan en perill d’extinció, la parella va decidir formar part de la solució. Va néixer Wild Browser. Un navegador web mòbil que ajuda a conservar les espècies salvatges, millora la vida de les persones, els animals i el medi ambient.

 

Foto extreta del web wildbrowser.com

Representes alguna ONG pro animal i la vols ajudar?

Posa’t en contacte amb Wild

 

Per a més informació visiteu wildbrowser.com. També podeu descarregar-vos el Wild Browser per a dispositius Android en aquest enllaç.

Foto de capçalera extreta del web wildbrowser.com

Open,