Projecte i ubicació

Gas Natural IZ44 – Zeus Conversió a l’oficina de BaseTIS de Sant Cugat.
 

D’on vens i on vius

He viscut tota la vida a la casa on vaig néixer a Cardedeu.
 

Hobby, sèrie, pel·lícula, música i llibre

La part normal de mi diria sobre el meu hobby: sempre m’ha agradat anar a passejar amb bicicleta pel bosc i la muntanya.

La part friki… Videojocs, jocs de taula, manga/anime, cubs de rubik. No sé, podeu escollir-ne qualsevol, que em considero un malalt de qualsevol d’aquestes. ^^’  Quan m’obsessiono amb alguna frikada em torno un comprador compulsiu.

Sèrie: No veig sèries de Netflix com fa la gent normal, tan sols anime. Però he vist un nombre incontable d’animes, sempre n’estic veient 3 o 4 com a mínim alhora.

La meva sèrie preferida és “Higurashi no naku koro ni”: un poblet petit d’aquests on a l’escola fan tots els cursos en una sola classe i comencen a passar coses rares. Si voleu alguna més comercial, puc dir “Ghost in the Shell”, que van fer una pel·lícula fa poc.

Pel·lícula: Suposo que “La Milla Verde”. Veig moltes pel·lícules i vaig 1 cop al mes al cine, però tinc molt poca memòria. Podria dir “Star Wars”, “El Senyor dels Anells” o alguna de Marvel, però tot i que m’agraden molt, no són pel·lículons.

Música: Sempre estic escoltant Electrònica, Dance o House. Sense cap dubte aquests són els millors, però a part de Daft Punk també m’agrada Robert Miles, D. Guetta, Disciples, M Solveig… No li faig lleig al Rock, Heavy ni al Pop… Mentre no em poseu reggaeton (no es mereix ni majúscula) ni el que jo li dic “paxangueo” (Salsa, gitaneo…).

Llibre: Sóc de l’equip del S”enyor dels Anells”. Però per dir un altre llibre menys conegut diré “Pathfinder”. Sempre he llegit ciència-ficció, però últimament llegeixo molt pocs llibres, ara m’estic aficionant a una col·lecció de manga de terror, tot i que, em fan més riure que terror de lo exagerats que són. ^^’

App imprescindible

Google Maps. Sense aquesta App seria incapaç de moure’m per BCN, tinc molt mala orientació. Podria explicar unes quantes històries on he acabat en un punt en la mateixa direcció d’on volia anar però en sentit contrari.

Web a recomanar

1) BoardGameGeek pels malalts dels jocs de taula 😀

2) AnimeFLV… És el meu Netflix d’anime, sempre la tinc oberta esperant els nous capítols.

Software que utilitzes

Steam, el meu compte amb… 180 jocs (creixent a velocitat espantosa), serà la meva herència pels meus fills/familiars. ^^’

Combinació de tecles

A la feina Ctrl + Enter sens dubte. A casa WASD.

A quin projecte t’agradaria que participés BaseTIS?

Crec que el que més em va donar la carrera de Matemàtiques ha estat l’habilitat per resoldre problemes de lògica. M’agradaria treballar en un projecte on pogués fer servir el que vaig aprendre a la carrera en un problema real.

Conversió té certs moments on haig de trencar-me el cap per resoldre algun problema i són els dies on disfruto treballant (l’Amanda ho sap i per això sempre em passa aquestes feines :D).

Què canviaries i què no de la teva feina?

Falten llocs per anar a dinar al voltant de l’oficina, si muntéssim un restaurant BaseTIS on tenim les oficines de Sant Cugat ens forrem. (Boss, m’estàs llegint??). No canviaria la llibertat que tenim a l’oficina.
 

Víctor Garcia

Quants anys tenies quan vas completar el teu primer cub de rubik? Vas seguir algun tutorial de yutub?

El primer que vaig completar va ser amb 7 o 8 anys, li vaig desenganxar totes les pegatines i les vaig tornar a posar 😀 😀 😀

No xD, realment el primer que vaig completar va ser a primer de carrera, tenia uns 18 anys.

Tinc un amic que estava obsessionat amb el cub de rubik i el portava a tots llocs (prometo que no és una segona personalitat). Jo sempre li agafava a les classes “avorrides” i em dedicava a pensar com fer-lo, i vaig acabar comprant el meu primer cub de rubik. Sempre m’enrecordaré que el primer cop que vaig completar el cub de rubik va ser el dia abans de l’examen final de Càlcul 2 mentre estava estudiant a casa. (Per si t’ho preguntes: sí, vaig suspendre ^^’)

L’únic tutorial que he vist per fer un cub de rubik va ser pel 2x4x6, un dels cubs que més m’ha costat, i el moviment que buscava al tutorial era una fumada… he aconseguit resoldre’l d’una forma diferent. 😀

Si un cub de rubik no em surt, es queda desfet a la prestatgeria.

Quins són els teus rècords pels diferents cubs de rubik que tens? 

Obviament tinc alguns cubs que els tinc més estima que d’altres, sobretot els que m’ha costat molt fer i ho he aconseguit.

– El meu megaminx que me’l va regalar un company de la universitat que participava a concursos de velocitat, un altre malalt dels cubs.

– El crazy 4×4 (II) va ser un dels cubs que més satisfacció em va donar quan el vaig resoldre, una anada d’olla.

– Tinc 2 cubs molt senzills que els vaig regalar, un a una amiga de Saragossa, i l’altre a la meva neboda quan tenia 7 anys. Tant una com l’altre em van vindre amb una cara de felicitat brutal quan el van resoldre.

– I per últim, perquè sinó no acabaria mai, el dia que la Gloria va fer explotar un dels meus cubs preferits, el 4x4x6. Vaig tardar una setmana a muntar-lo perquè té moltíssimes peces, però em serveix per fer-li la broma sempre que la veig. 😀

I per últim… a què ve aquesta adicció al món del rubik?

La meva malaltia per col·leccionar frikades suposo. Però m’encanta trencar-me el cap per resoldre’ls.

 

Sergi Font

Quina pregunta no t’han fet mai i t’agradaria que et fessin per contestar-la? 

Mmmm… jo que sé ¬¬’

Però m’agradaria saber respondre qualsevol d’aquestes.

 

Joan Fenor

Com pots aguantar al teu company de l’esquerra? I a la de la dreta? No val dir “perquè li tinc por” i “perquè és la jefa”, respectivament.

Crec que tinc molta paciència, però els cascos també ajuden molt 😀 😀 😀

Documentació: a) M’agrada. b) No m’agrada. c) No la faig per putejar. d) No la faig per garantir-me la propietat del coneixement i així fer-me superimprescindible. e) Totes les anteriors, excepte les autoexcloents. f) Alguna combinacio sense repetició de les anteriors, excepte la darrera.

No m’agrada, i no la faig per putejar(-te). Moltes vegades no sé com explicar les paranoies que he ficat al codi.

La teva agilitat amb els dits fent cubs, ha estat contrastada a altres àmbits?

Faré veure que no ets tu qui em preguntés això per què tots dos sabem per on vas. 😉 En general sóc bastant patós si no puc fer les coses amb calma. El mateix puc dir amb els cubs, no els faig gaire ràpid, em poso nerviós (comptant que el faig cada dia).

Nintendo o PC?

Sens dubte PC, ja que amb el PC he pogut jugar a la Super Nintendo (la millor consola de Nintendo sens dubte) i a tots els Final Fantasy.

Ets orgullós?

Molt. ¬¬

No, només et vacil·lo per ficar-me amb tu. El que sí és cert és que no m’agrada gens fer coses malament i em poso nerviós quan m’equivoco en alguna cosa que (crec?) sé fer. Però realment me la sua bastant el que pensa la gent de mi.

Et sembla que la pregunta del Sergi és “escurrir el bulto”?

Totalment xD, no he sabut què respondre.

 

Alex Garcia

Què valores més de BaseTIS?

La llibertat d’expressió.

Quan vas estar de baixa… et vas enganxar a Netflix? A quina sèrie?

A diferència del 99% de la població, no faig servir Netflix xD

De les poques sèries americanes/europees que he vist és: S.H.I.E.L.D. i ho he fet perquè m’agrada molt el món de Marvel, però la sèrie no és gran cosa. I Joc de Trons que, com el llibre, la primera temporada molt bé però la segona m’adorm.

 

Octavi Planells

Com és que el “Sobre mi” del teu ERP no l’has fet tu sinó entre tanta gent?

L’ERP es va crear mentre jo estava en aquell llarg any de baixa després de l’accident, i alguns dels meus companys van aprofitar el “Sobre mi” per escriure’m i donar-me el seu suport (Gràcies! :D).

A quin joc de taula t’agradaria que es jugués a alguna de les sessions de La Pedrera? Vindries a explicar-lo?

(Obro un moment l’armari de la meva habitació…)

Suposo que el Dominion, un dels millors jocs que tinc. El meu joc preferit és l’Agrícola però tot i que no és molt complicat de jugar (a vegades jugo amb els meus nebots de 7 i 10 anys…) és bastant pesat d’explicar i la gent se m’adorm mentre l’explico. 🙁 🙁 🙁 🙁

 

Amanda Jiménez

¡Al ataque Junior! ¿Cuál es la anécdota más graciosa / divertida que te ha pasado con tus compañeras y compañeros de BaseTIS?

Complicada esta pregunta porque ya sabes que tengo muy poca memória.

En general me rio bastante en mi dia a dia, me viene una imagen a la cabeza.

Podría explicar alguna de las comidas que hacíamos al principio junto con Fenor / María / Carlos en la Marjori pero són de horario +18.

¿Qué prefieres, “jefa” o “jefe”?

Os peleais con Fenor para ver qual de los 2 es mejor? Si habeis hecho alguna apuesta quiero parte del premio! (Ataque esquivado… )

¿Es cierto que te estás construyendo una habitación llena de cubos de rubik? ¿Cúantos tienes? ¿Has participado en algún campeonato?

Guardo todas las pegatinas que vienen con los cubos para un dia hacerme un collage 😛

En casa tengo 44 cubos (los acabo de contar xD) y los 3 que hay en la oficina.

No he participado nunca en ningún campeonato de cubos. Me gusta hacer dibujitos con los cubos, no hacerlo rápido.

¿Algún romance a la vista?

Ufff, cuando estuve en Japón el año pasado vi muchas candidatas… heart

Nah xD, estoy en un momento de mi vida que necesito tranquilidad i pensar en mí para recuperarme lo máximo que pueda.

 

Nelly Yacoub

Si tuvieses que representar el proyecto ZEUS a través de una imagen de papiroflexia (que no sea una mariposa), ¿cuál escogerías?

Este, lento pero seguro xD.

¿Cuál es tu juego de mesa favorito?

Ui, esto ya lo he respondido antes ^^’

Agrícola, Dominion o Catán. Aunque tambien me gustan los juegos de cartas como el Tute o el Mus.

 

Dani Bieto

Et falta algun cub de rubik per la teva col·lecció? Quines altres aficions / col·leccions tens? Volem foto de la col·lecció!

Em regales aquesta atrocitat pel meu aniversari? 😀 Val molts diners perquè porta imans per dins 🙁

Amb els amics ARMS, tot i que com està en japonès no puc llegir res ^^. No havia comprat mai còmics però després del viatge em vaig comprar tot el manga de Ranma i ara els còmics de terror que he comentat abans.

Fotos dels cubs: Aqui i aqui.

Quin dels Final Fantasy t’ha agradat més? Et queda algun per acabar?

Tinc un dilema entre el 6 o el 8… crec que em quedo amb el 8.

Fa menys d’una setmana que m’he acabat el 15! No m’he passat els 2 primers, ho vaig intentar amb l’1 però és massa antic. Tampoc he jugat al 12 (No tardarà gaire a caure, ja està a Steam :D). També el Final Fantasy V que fa anys quan vaig jugar-hi, vaig arribar al monstre final però no va haver-hi forma de passar-me’l 🙁

T’agrada optimitzar processos? 😀

Sí! Es fa pesat a vegades perquè els processos a optimitzar tarden una bona estona, però ara sempre treballo en 4 o 5 pestanyes de l’Oracle alhora com a mínim.

 

Joan Maresma

Com pots aguantar en Joan Fenor? (La pregunta també va per ell, com es pot aguantar a si mateix?) Tu què creus?

Tocant-li els pebrots sempre que puc! Ens prenem el pèl cada 2×3 i fa que sigui més divertit treballar.

Quants cubs de rubik has fet en tota la teva vida?

Amb un DISTINCT a la pregunta… tinc 47 dels quals 3 no els he aconseguit fer, per tant 44.

Sense DISTINCT… molts, en algun moment del dia faig algun 1 cop com a mínim, els faig sense pensar mentre faig altres coses… (mentre estic contestant les preguntes, he fet 4 vegades el 3×3…)

Trobes a faltar que ja no siguem veïns? 😀

Al cotxe a vegades em poso a parlar amb el seient del costat… però no hi ets… :_( Sempre penso en tu quan posen al teu estimat Sean Paul a la ràdio.

 

Ana Manzanera

¿Has podido aplicar tu conocimiento matemático dentro de BaseTIS?

A veces tengo la sensación que tenemos la mente más retorcida que el resto. Aunque en la mayoría de casos puede ir bien, cuando trabajas solo és una arma de doble filo ya que retorcemos hasta los problemas más sencillos… o soy el único al que le pasa? :S

Pero no, directamente no, solo eso, que tenemos una mente más “lógica” y a veces va bien.

¿Qué proyecto te gustaría que hiciéramos y no hacemos?

Uno que me permita estrujarme los sesos y pueda dejar mi enfermedad de los cubos 😀

¿Qué se siente al entrar siendo 50 y ver que ahora somos 200? ¿Te gustaba más antes o ahora?

El año que estuve de baja fue cuando BaseTIS dejo atrás la pubertad y pegó el gran estirón. Aunque me llegaban notícias de lo que estaba creciendo, me sorprendió muchisimo cuando volví, había cambiado todo.

He conocido muchísima gente estos 2 años despues de la ostia y por esta parte estoy contento, però creo que prefiero el formato de empresa de cuando entramos nosotros.

¿Cuándo haremos nuestra siguiento foto pija? 🙂

Anitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! xD En la siguiente fiesta? 😉