Projecte i ubicació

Conveni en el departament d’IA, actualment en un projecte d’extracció de keywords i scraping de la API de twitter
 

D’on vens i on vius

He viscut tota la vida a Barcelona, tot i que amb excepcions puntuals a Vancouver, Canada i Darmstadt, Alemania per tal d’estudiar-hi.
 

Hobby, sèrie, pel·lícula, música i llibre

Sempre que em fan aquesta pregunta, m’és impossible triar una sèrie una pel·licula o llibre. He llegit molt, abans molt mes que ara, he vist moltes pelicules i series i tot i que n’hi ha moltes que m’han agradat, no se decidir-me per una que estigui per sobre de totes.

 

Pel que fa a Hobbys, soc un friki de moltes coses, pero el que potser sobresalta més a part del que ja he comentat a la biografia és el bàsquet. El jugo des dels 5 o 6 anys, el meu pare hi ha jugat, el meus tiets també i ara la meva germana i els meus cosins també. Es podria dir que ve en l’ADN Crespo 🙂

Actualment jugo al primer equip dels Lluisos de Gràcia, que competim a la màxima categoria a nivell català, a Copa Catalunya. És el meu primer any en el primer equip i porto casi tota la meva vida aquest club, on he jugat en totes les categories fins arribar on soc ara. 

A nivell professional sempre he seguit molt més la NBA, tot i que ultimament miro molta Eurolliga, la qual està molt bé de nivell i entreteniment ultimament. A l’NBA el meu equip sempre ha sigut els Cleveland Cavaliers, i tot i que ara fan pena, un ha de ser fidel en els pitjors moments també. També soc del Barça obviament, i tinc la sort de que la meva familia te seients al Palau Blaugrana així que estic desitjant que arribi el dia que deixin anar aficionats i disfrutar de l’equipàs que tenim aquest any. Més encara ara que ha fitxat Pau Gasol, a veure que tal ho fa.

Sobre això m’agradaria coneixer la gent igual de fan que jo del bàsquet ja que ara comença el March Madness (la competició de basquet universitari d’estats units) i m’agradaria poder comentar el que va passant amb alguns de vosaltres i si voleu fer un bracket challenge (que consisteix en intentar endevinar quins equips guanyaran cada ronda, comencen 64 equips i guanya un, i ningú ha conseguit mai fer un bracket perfecte! Es tan dificil que crec que el premi per si algu ho aconsegueix és de milions d’euros) també estic obert a fer-ne un. 

 

App imprescindible

Instagram i TikTok m’entretenen molt pero sempre hi ha d’haver-hi jocs al meu telefon

 

Què canviaries i què no de la teva feina?

Bé acabo de començar, així que de moment no tinc cap queixa 🙂 Tot i això en temes laborals, em veig veient món i treballant a molts llocs diferents i a curt termini se que vull fer un màster a Alemania mentres segueixo formant-me treballant.

 

La meva biografia

El meu nom es Nil Crespo Peiró, tinc 21 anys i estic en l’ultim any de la primera promció de la carrera de Ciència i Enginyeria de Dades de l’UPC.

Soc un noi molt mogut, que li encanten els esports, i una mica friki (per que negar-ho) dels jocs de taula, els videojocs, l’anime i els comics i que li encanta veure món i viure noves experiències.

Per corroborar això últim, dir que:

  • He jugat a casi tots els esports que conec, i segueixo esports com el futbol america, el baseball, a part del futbol i el bàsquet.
  • Si em fan triar entre una nit de jocs o una nit de festa em costaria decidir depen del dia
  • Tingui el telefon que tingui sempre hi tinc mes d’una pantalla de jocs i he arribat  a sacrificar apps com instagram o youtube per tal d’instalar-me un joc
  • Sempre m’hah agradat l’anime, des de petit ja veia al super 3, la versió catalana de One Piece, Keroro i d’una sèrie de bàsquet on hi havia un personatge molt grciós que es deia Sakuragi, que portava el cabell vermell crec i això em va portar a comprar-me tota la colecció de Bola de Drac, Naruto i Fairy Tail. Ultimament he seguit sèries de moda com Atac als Titans o My Hero Academy, Kuroko no Basket.
  • Per últim, vaig anar a viure un any a Vancouver, Canada per tal d’aprendre anglès a 1r de batxillerat, i acabo de tornar d’un semestre d’erasmus a la universitat de Darmstadt una ciutat a prop de Frankfurt, per intentar millorar el meu alemany.