Projecte i ubicació

IZ44 a Sant Cugat.
 

D’on vens i on vius

Vinc de Barcelona, sempre he viscut aquí però vull marxar, a la muntanya, a un poble, prop de Barcelona però lluny de la vida de ciutat. 

Hobby, sèrie, pel·lícula, música i llibre

Hobby. Ara corro. Sóc la típica runner que va amb colors llampants per Montjuïc.

Sèrie. Mentre menjo Modern Family, per una tarda de “cine” Game of Thrones i per quan estic sola El Mentalista.

Pel·lícula. Bourne. La saga.

Música. Estopa. Bé, qualsevol tipus de música en directe amb instruments acústics també.

Llibre. Els de Dan Brown, tots.
 

App imprescindible

Google Calendar.
 

Web a recomanar

Netflix.
 

Software que utilitzes

Oracle SQL Developer.
 

Combinació de tecles

Shift + Cmd + 4.
 

A quin projecte t’agradaria que participés BaseTIS?

M’agradaria que hi haguessin més projectes de Data a Sant Cugat per poder anar aplicant les noves tecnologies que surten al mercat. No sé dir quin projecte en concret, perquè tampoc els conec, però tant de bo molts dels que estan pendents els guanyem!!
 

Què canviaries i què no de la teva feina?

Canviaria la itinerància. M’agradaria agafar un projecte que sigui llarg i així poder-lo anar fent des de ben al principi per poder veure tot el procés, des de que neix, fins al final.

No canviaria estar a Data. He tingut sort que hagi pogut canviar des de Web / Mobile, em sento afortunada, però és que cada dia que estic aquí aprenc coses noves i de moment, totes, m’encanten. Algunes més que altres, clar, però tot es qüestió d’adaptar-se.
 

Albert Mialet

Qui et va enganxar la teva muletilla “de putis”?

Doncs és la primera vegada que m’ho pregunten. Suposo que és una muletilla recurrent del meu grup d’amigues, ho diem sovint per substituir el “de puta mare”, així és més curt i podem parlar més.

Com ho fas per estar tot el dia tan alegre?

Què guai que em vegis així! T’he de dir que en realitat sóc una persona d’extrems, sempre estic a tope, amb subidón i energia molt amunt, peeeeeerò quan estic trista, estic molt trista. No passa gairebé mai això. Intento sempre valorar el que tinc i sobretot, m’agrada molt la feina que faig i la companyia que tinc, això fa que em sigui més fàcil estar de bon humor.

Què faries per millorar l’ambient de La Pedrera i Sant Cugat?

Per millorar l’ambient de la Pedrera posaria 2 o 3 calefaccions i/o estufes a cada sala i penjaria uns quants quadres (sobretot a la cuina) de manera que així no hi hauria tant d’eco i el soroll s’atenuaria. Per millorar l’ambient de Sant Cugat… mm… li posaria les cadires de Pedrera jejeje
 

Marc Florit

Tipus de birra preferida?

Moritz. A qualsevol hora.
 

Horacio Baquero

Hola. Soy yo, Horacio Baquero. Tal vez te resulte familiar ya que tuve la entrevista más popular del año. Mi pregunta para ti es: ¿cuál es la mejor comida?

¡Hola Horacio! Encantada de conocerte… aunque no te pongo cara aún… a parte de la foto del ERP jejeje. Me leí toda tu entrevista, ¡muy buena! Has dejado el listón muy alto por los que vamos después…

Mi comida favorita… no soy muy complicada, en realidad con una pizza soy feliz. Adoro la pizza, me encanta. Las de Casa Tarradellas no, las de restaurante mejor.
 

David Palau

Si no haguessis estudiat Ciències Ambientals, quina carrera t’hauria agradat cursar?

Jajajajajaja! Doncs una com la teva, ADE sempre m’ha tirat bastant…
 

Mireia Soler

M’agradaria saber quina és la teva filosofia de vida.

Jajajaj! Tu sempre tan mona! Quina pregunta més complicada per això… Bé, no considero que em regeixi per una filosofia de vida, el que intento sempre és estar contenta, que quan sorgeix un problema intentar trobar la solució el més aviat possible.

Intento ser sincera amb tothom i explicar sempre el que penso però sense fer mal, intento cuidar als meus amics, a la meva família i a la meva parella. Lluito per les coses que vull fins al final, a vegades és positiu perquè m’ajuda a aconseguir els reptes que vull, però d’altres vegades fa que senti impaciència i pateixi de no valorar el que m’envolta (intento canviar-ho quan me n’adono que em passa).

Sempre m’agrada riure i conèixer gent, no m’agrada gens estar trista (com a tothom no?) però és que a mi gens, de veritat! A vegades peco de caràcter, però és que algunes actituds fan que m’alteri. Bé, sóc una persona normal i corrent Mireia jajaj i com a resum de filosofia de vida, pues com diu el meu ERP, m’agrada la natura, la Moritz, ballar i conèixer gent :).
 

Clara Carreras

Si te ofrecieran viajar en una máquina del tiempo (hipotéticamente), que sólo puede ir al pasado, ¿a qué época viajarías?

Ala que guai aquesta pregunta! Doncs… seré molt conformista, però m’agrada l’època en què vivim, tenim molta salut, molta tecnologia, moltes facilitats per gaudir de la vida… és genial!

Si hagués de tornar enrere (tant de bo), tornaria a l’edat de 10 anys: quan ets suficient petit per no tenir responsabilitats, ni deures, ni exàmens però ets suficientment gran com per poder valorar els viatges, les sortides, les excursions i en definitiva, les experiències. Jo recordo que als 10 anys vaig fer el primer viatge amb mons pares a DisneyLand París i va ser genial, però només recordo poques coses, m’agradaria tornar i reviure’l.
 

Xavier Méndez

Quin és el millor regal que t’han fet mai?

Doncs suposo que quan tenia 8 o 10 anys, o més, no sé. Però estava a casa els meus avis i el meu cosí em va portar a l’habitació del costat mentre preparaven el meu regal al menjador: em van regalar una súper bici!!! No sembla tant, però jo era baixeta i la bici era enorme, havien de passar uns quants any per poder-la utilitzar i potser això va ser el que se’m va fer impressionant. És la bici que utilitzo encara, imagina!

 

Nikolina Križanec

What is the one thing you’d most like to change about the world?

The education. In my opinion, education is the main problem of the conflicts that exist today. Often, the education teaches you to hate people of different colors of yours, different race, sex or religion; the education teaches you to be capitalist and absorbs your creativity. I don’t know what would be the ideal model to create a society where everyone is respected, where society is altruistic and where the main objective is to achieve almost absolute happiness and not material wealth. It would be a utopia, right?
 

Jordi Massa

Després d’aquestes setmanes, havent canviat d’ubicació i de projecte, tens prou amb veure’ns només els dimarts?

NO. Clar que no tinc prou. I a sobre no us veig cada dimarts amb la tonteria! Ojalà que estiguéssiu cada dia a Sant Cugat, a la meva taula. Em doneu alegria. Treballar al vostre costat fa que el temps passi volant, fa que tingui ganes de tornar a la feina, sou genials i us trobo molt a faltar.

També m’agradaria saber la teva formula per tenir temps per crear i mantenir vincles forts amb tanta gent.

Bé, no tinc molt de temps la veritat. A vegades em preocupo perquè no a tothom se li pot dedicar el mateix temps i, malauradament, a mesura que et fas més gran (ara semblo una iaia, però és veritat eh!) te n’adones que el teu temps només el vols dedicar a un grup cada cop més reduït. No es pot amb tot, però amb els que queden els vincles són més forts i mola!
 

Rami Aboubaker

¿Que son las más cosas que querrás probar en tu vida?

¡Muy buena pregunta! Me gustaría probar de vivir a Canadá, también a Noruega, a Suïza, Austria, Alemania… Me falta vida para probar de vivir en tantos sitios. jajaja

Me gustaría por un día cortarme el pelo por encima del hombro, pero no me atrevo, han sido muchos años para mantener la melena de ahora.

Me gustaría probar el snowboard, pero siempre me pasa lo mismo cuando voy a la nieve: “para un día que voy, no lo voy a desperdiciar con el snow…”.

Me gustaría salir al espacio y ver la Tierra des de arriba.

Me gustaría probar las ostras!!! Jajaj
 

Octavi Planells

Dius que vas deixar de ballar per centrar-te en les Lleis de Keppler; no són més o menys la mateixa cosa, si del que es tracta és de donar voltes?

Jajaj exacte. Necessitava activitat a la meva vida, veure-la des d’un punt de vista diferent, per això la física ;).

Has tornat a fer ballet o t’agradaria tornar-hi?

No he tornat i em sap greu. És una espina que tinc clavada que algun dia l’hauré de treure. Potser ballet ja és massa tard per tornar-hi, ja que per fer-ho bé es necessiten moltes hores a la setmana que jo no tinc, però podria saciar les meves ànsies de tornar a ballar amb un altre tipus de ball, però encara m’ho he de pensar… és un esport que surt car!

Com és que no t’has decantat per la recerca?

Bé, pel que he pogut conèixer, la recerca en la física és bastant feixuga. És un camp on els resultats triguen molts anys en aparèixer, no és una cosa immediata. Això fa que no s’inverteixin els diners necessaris que s’haurien d’invertir en investigacions tan rellevants com les que es fan. Per exemple, per què algú voldria invertir diners en trobar vida extraterrestre per si d’aquí 200 anys hem d’abandonar la Terra? O bé, per què algú vol invertir diners en trobar més materials si d’aquí 100 anys no s’acabarà el Silici (dispositius mòbils)?

Bé, com que sembla tan llunyà tot això, la recerca es fa molt difícil. Per què no m’hi he dedicat? Perquè m’agrada més “fer recerca” on els resultats siguin instantanis o ràpids. La consultoria era una opció, l’altra, l’educació; però jo no tinc paciència per tenir una classe amb 30 alumnes jejej

Per quins tres motius recomanaries treballar a Sant Cugat?

Doncs et diré els meus: com ja he dit a algunes preguntes, sempre he desitjat viure fora de Barcelona i per la qual cosa, també treballar fora de Barcelona. No m’agrada el caos de ciutat i estar a Sant Cugat fa que ho oblidi una mica.

Un altre punt bo, és que tens bona comunicació amb totes les sortides de Barcelona: tant com si t’has d’anar a la costa Brava o Daurada, a la Cerdanya o a la Vall d’Aran, tens un accés ràpid.

I per últim és que disposes ben a prop, de les necessitats bàsiques ja que, en el fons, Sant Cugat és petit. Així pots anar a un centre comercial com al gimnàs amb un cop de cotxe de 5 minuts.

A què t’agradaria dedicar-te en el futur?

No t’ho sabria dir. No penso a què dedicar-me a llarg termini, ara de moment em centro amb el que faig ara. Però sí sabria a què dedicar-me en una altra vida paral·lela: a la investigació ;).
 

Víctor Márquez

¿Cómo lo haces para ser siempre tan alegre? ¿Es una forma de ver la vida, el día a día? ¡Es una alegría cada vez que te pasas por la Pedrera!

¡¡¡Jajajaja Víc!!! ¡Mola mucho que me veas así! Pues no sé, me gusta estar contenta, me sale solo, me dáis energía cuando os veo así que no me lo ponéis muy difícil. A mí también me hace ilusión cuando voy por la Pedrera y veros de nuevo, realmente os echo mucho de menos a todos y sobre todo tus charlas matinales de 8:30 a 9h al lado de mi estufa! jajaj ¿Algún día te dejarás venir por Sant Cugat? Por cierto, ¡¡¡¡te veo el viernes!!!!

 

Nil Torrano

Dius que ets un Leonard de TBBT… Què et va portar a estudiar una carrera així coneixent el teu passat “malote”? Siguem serios, no és la típica carrera…

El problema que tenia jo al cole és que només m’agradaven les mates. La resta d’assignatures m’avorrien bastant, les hagués fet per cultura general, però em mataven els exàmens. Així que al batxillerat a l’hora d’escollir, em vaig repassar totes les enginyeries que hi havien, mates i física i, com a finalistes van sortir mates i física. A l’hora d’escollir em vaig decantar per la física perquè semblava que a partir de les mates podries entendre comportaments dels medis que ens envolten, però a la realitat, et poses estudiar física quàntica que no té res a veure amb la nostra realitat i et quedes molt loca, però mola! jeje

Després d’un mes i pico a Sant Cugat, creus que sobreviuràs a l’hivern o demanaràs a HelpDesk que valori comprar una estufa? 

Bé, no vull cantar victòria, però estem a principis de novembre i porto tirants… Sembla ser que HelpDesk no m’haurà de rescatar de Sant Cugat. A Pedrera ja tindria la meva estufeta per aquestes dates!!!

En serio creus que es pot anar de compres a Puigcerdà? Quines pistes d’esquí són les teves preferides?

Jajajaj sí, es pot anar de compres a Puigcerdà. La millor época és la segona setmana de febrer, quan ja han començat les segones rebaixes però encara no trobes la púrria de les sobres. Ara sí, has d’anar entre setmana, el finde és impossible. Ara que treballo, no crec que pugui fer-ho… jejej Però a l’época universitària ho feia sovint.

Tot i que sempre vagi a la Cerdanya, les millors pistes que he estat mai tant per qualitat de la neu, serveis, espai per esquiar, cues, forfait… bla bla, és a Baqueira. Sí, on va Su Majestad del Reino Vecino… ell sí que sap…

On et veus d’aquí 5 anys?

Espero haver fet un salt professional en el món de la Data. Espero que pugui dominar forces tecnologies i ja posats també m’agradaria dirigir equips.

Ja sé que no m’estaves preguntant per això… jajaj sobre el que tu t’interessa, doncs, no sabria dir-te si tindré bebitos o no, el que segur que em veig, és vivint fora de Barcelona, a una casa amb els meus perretes (Timon, Pumba, Tuba i Beta). Encara he de negociar el número de gossos amb la meva parella, però temps al temps…
 

Joan Soler

Què en penses sobre la pizza amb pinya?

Mai m’han fet aquesta pregunta, t’ho pots creure? Bé, per inèrcia respondria que no perquè ja d’entrada, visualment, un cacho de pinya en una pizza… no entra. Però últimament estic en un període de la meva vida oberta a noves sensacions i qui sap, potser un dia la provo i m’encanta. Ja t’ho diré ;).