Projecte i ubicació

Acabant amb el projecte de la Web del Museu dels Ferrocarrils de Catalunya. Amb seu a la Pedrera.
 

D’on vens i on vius

Empordanès de socarrel, del millor Empordà, l’Alt Empordà 😛 Ara ja fa 6 anys que em vaig traslladar a Barcelona, on he viscut a diversos barris fins a situar-me a l’Eixample esquerre, prop de Plaça Espanya. Vaig venir amb motiu dels meus estudis, però el meu cor seguirà sempre al mig de la plana tocada per la tramuntana, amb el Canigó nevat a una banda i el Montgrí a l’altra.
 

Hobby, sèrie, pel·lícula, música i llibre

Com a hobbym’agrada jugar a rugby, fer excursions, llegir, acurrucar-me amb una manta mirant una bona peli o jugar a videojocs.

Sèriesimprescindibles: The WireGame of ThronesBreaking BadFriendsFuturamaRick & MortyBoardwalk Empire i ara he començar a mirar Narcos i m’està enganxant de valent.

Pel·lícules: fan total de Kubrick i Tarantino, i de la majoria de pel·lícules de Scorsese. Em sé El Senyor dels Anells Star Wars de memòria, i les películes de Sergio Leone em semblen obres mestres. Tot i així són drames històrics com Master & Commander o Gallipoli que em tenen un lloc robat al cor.

En músicam’agrada quasi tot. Rock indie, punk rock, hard techno, rap, guitarra flamenca clàssica, swing… Els meus artistes preferits son Coldplay, Lendakaris Muertos, Of Monsters and Men, Red Hot Chili Peppers i Paco de Lucía.

Llibresseria molt difícil decidir-ne algun com a favorit. Vida y Destino1984 Un mundo feliz van canviar la meva forma de pensar en el món. Por quién doblan las campanas, la saga sobre l’Antiga Roma de Colleen McCullough, El Señor de los Anillos i la saga de Canción de Hielo y Fuego del George Martin són altres dels meus llibres preferits.
 

App imprescindible

Sense WhatsApp no podria viure; però a part d’aquesta Headspace (guia per a la meditació), MyFitnessPal (comptador de calories) i la App del meu club de rugby, el BUC, per a saber quins partits hi ha i com ha anat la jornada.
 

Web a recomanar

Reddit. Hi pots trobar una comunitat dedicada a qualsevol tema que et vingui al cap: política, història, rugby, Game of Thrones (per als llibres, per a la sèrie, per a les diverses cases!), cuina, fitness, poesia, art, relats, fetixismes estranys… Sigui el que sigui tindràs una comunitat on gent de tot el món interessada en aquell tema compartiran idees i opinions.
 

Software que utilitzes

SublimeText, Git, Gulp i abans era molt fan de l’Eclipse 😛

Combinació de tecles

Control+Shift+T per reobrir l’última pestanya tancada. I Control+Shift+D per a duplicar la línia.

A quin projecte t’agradaria que participés BaseTIS?

A qualsevol que pogués marcar una diferència. Desenvolupar per a grans empreses ens dóna de menjar, però projectes per a la Fundació Arrels o per a Sports2Live realment poden canviar la vida d’algú a millor.

Què canviaries i què no de la teva feina?

Canviaria petits detalls, com ara el fet que a la sala del fons de la Pedrera ens hem quedat sense calefacció en ple hivern! Brrr! Quin mal timing.

No canviaria per res el bon rotllo i la confiança que es respira dins l’empresa. Poder treballar a gust ajuda a millorar personal i professionalment! 🙂
 

Sonia Gago

Feu balls com els “All Blacks” abans de començar els partits de rubgy?

Tot i que anem vestits tot de negre com els All Blacks, per desgràcia no fem cap haka. Quan siguem una mica més bons i poguem perdre el temps d’entrenament aprenent una coreografia ho proposaré!
 

Albert Mialet

Què vas pensar el teu primer dia a BaseTIS?

Que m’agradava l’ambient a la oficina, semblava molt distès. I que hi ha molt bones vistas des de la Torre Mapfre 😛

Per què et vas fer els tattoos d’Alfa i Omega? (M’encanten!)

Són la meva forma personal de mostrar el Ying i el Yang. Son per a recordar-me que l’ésser humà és capaç de fer el pitjor, però també de fer el millor, i que molts cops la tria està en les notres mans.
 

Jenifer López

Si no haguessis estudiat matemàtiques, que hauries estudiat?

Per motius personals o de carrera, hauria estudiat potser Física o Enginyeria Civil. Però per vocació hagués estudiat Història, Ciències Polítiques o Filosofia, ja que són temes que m’interessen molt. Filosofia va ser la meva assignatura preferida durant el Batxillerat, tot i que se’m donaven molt millor les Mates o la Física. Crec que calcular la massa d’un electró o descobrir les equacions de la gravitació universal són tasques senzilles al costat de respondre les preguntes “Quin és el sentit de la vida?”, “Com es pot ser feliç?” o altres encara més complicades. No descarto estudiar-les algun cop més endavant, quan tingui prou temps.
 

Josep Arimon

Per què no t’agraden les pel·lícules de por?

M’agrada veure cinema per a passar una bona estona, i amb el cinema de terror normalment passo una mala estona. Puc tolerar i fins i tot gaudir de thrillers molt angoixants, però pel·lícules directament del gènere horror no macaben de fer el pes.
 

Roc Oliveres

Quan ens organitzes un tercer temps a BaseTIS?

Si des de Sant Cugat em convideu a un torneig de ping-pong, us asseguro que organitzo el tercer temps 😉
 

Sergi Font

L’Almadraba o Canyelles?

Quan era petit m’agradava molt l’Almadrava, remenant per la sorra sempre podia trobar alguns crancs ermitans. Ara ja no en queda cap i les platges de Roses estan massa massificades, prefereixo la Rubina, Empúries o les cales de Llançà.
 

Octavi Planells

Què et va motivar a fer enginyeria nuclear? Reprendràs el màster?

Sempre m’ha interessat la física i la generació d’energia, i la física nuclear en particular. Vull pensar que en el futur podem generar energia sense contaminar. L’energia nuclear no genera residus líquids o gasosos, i com més avançat és un reactor de millor manera es poden aprofitar els residus sòlids. I això parlant de la fissió, si s’arriba a poder controlar un reactor de fusió generariem energia en grans quantitats i de forma neta, cosa que ajudaria molt en aquests temps on hem de reduir dràsticament els gasos contaminants. I jo volia formar part d’aquesta solució. Malgrat tot, no crec que retorni al màster, al menys a curt o mig termini, ja que crec que he trobat una carrera professional que em motiva i no tinc prou temps per fer-ho per vocació.

De quina manera i amb quins mitjans o accions creus que Comunicació podria afavorir la teva feina a BaseTIS?

Impulsant un estàndard de comunicació entre els equips i empleats de BaseTIS, perquè tenir diversos canals i plataformes per a comunicar-nos al final aconsegueix que ens comuniquem menys.
 

Santiago Blanco

¿Cómo se llama tu equipo de rugby y dónde te podemos ir a ver? A más de uno le gustaría saber más sobre este deporte.

Se llama BUC (de Barcelona Universitari Club, fundado en 1929). Si jugamos de local estamos en el Campo de Rugby Municipal de La Foixarda, en Montjuïc. Si cualquiera está interesado en probar que me avise, se puede venir a entrenar una semana sin compromiso para probar este noble deporte. Aparte de rugby XV masculino tenemos sección sénior femenina y, para aquellos que no les atraigan mucho los placajes, también tenemos una sección de Touch rugby.
 

Gina Vidal

Què destacaries del teu primer any a BaseTIS? 

Tot el que he après personal, professional i tècnicament que és un munt. Tota la gent genial que he conegut i els amics que he fet dins de BaseTIS amb els quals he quedat i compartit moments dins i fora de l’oficina. La festa de Nadal que va ser espectacular!

I finalment el fet de poder proposar idees que sé que seran valorades i que potser s’inclouran en el desenvolupament; fa molt per a sentir-se valorat. Essent la meva feina a BaseTIS la primera feina no temporal que he tingut, puc dir que em sento molt afortunat d’haver caigut en aquesta empresa.